Sporturi

Simona Halep are un nou membru în echipă! William Birău îi va fi alături la Wuhan 2018

23.09.2018 | 12:30
Simona Halep are un nou membru în echipă! William Birău îi va fi alături la Wuhan 2018

Simona Halep are un nou membru în echipă. Liderul mondial din WTA va evolua săptămâna viitoare la Wuhan şi chiar dacă Darren Cahill lipseşte pentru a petrece timp cu familia lui, Simona va avea tot atâţia membri în trupa care a cucerit lumea la Paris anul acesta. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Pe lângă preparatorul fizic, Teo Cercel, şi fizioterapeutul Andrei Cristofor, Simona îl va avea alături în China şi pe William Birău, sparring-partner-ul jucătoarelor noastre din echipa de Fed Cup. În vârstă de 21 de ani, William a fost cooptat în premieră în echipa liderului mondial, acesta fiind descoperit în urmă cu mai mulţi ani de un fost antrenor al româncei din fruntea clasamentului mondial, Daniel Dobre. William face parte din echipa României încă din 2016. Deşi s-a născut în Italia, el locuieşte acum în Spania şi vine în România de fiecare dată când echipa de Fed Cup are parte de vreo încercare în această competiţie.

Simona Halep a cooptat un nou membru în echipă! William Birău va fi alături de liderul mondial din WTA

Sâmbătă, Simona Halep a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu echipa pe care o are alături la Wuhan.  Aflată în China pentru primul său turneu de la eliminarea din primul tur de la US Open 2018, Simona Halep urmează să intre în concurs direct în turul secund, în turul inaugural beneficiind de “bye”. În turul secund, sportiva noastră o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Magdalena Rybarikova şi Dominika Cibulkova, ambele din Slovacia.

Simona Halep are un nou membru în echipă! William Birău îi va fi alături la Wuhan 2018

Dacă va ajunge în optimile de finală, Simona ar putea să dea peste cea care o elimina anul trecut încă de la primul ei meci în turneu, Daria Kasatkina. Dacă Simona va obţine anul acesta un rezultat bun aici, se poate distanţa şi mai mult faţă de ocupanta locului secund, daneza Caroline Wozniacki, în faţa căreia are oricum un avans de peste 2000 de puncte.

Tags: