Gestul impresionant al lui Darren Cahill imediat după ce Simona Halep a semnat cu Nike

Simona Halep, Nike, Darren Cahill

Simona Halep s-a antrenat în ultimele zile în echipament Nike, iar azi, la plecarea spre Doha, sportiva noastră a declarat că s-a înţeles cu firma americană. Darren Cahill, antrenorul său, s-a conformat imediat după anunţul elevei sale şi a adoptat logo-ul Nike pe reţelele de socializare.

După mai multe săptămâni în care incertitudinea sponsorului oficial a fost la ordinea zilei în ceea ce o priveşte pe Simona Halep, sportiva noastră a făcut în sfărşit anunţul în această dimineaţă. Fostul lider mondial s-a înţeles cu marele brand american. 

La scurt timp după ce Simona a postat pe reţelele de socializare fotografia cu ea în echipament Nike şi motto-ul companiei "Just do it", împreună cu mesajul "Tocmai am făcut-o", antrenorul său australian a recurs la un nou gest de fidelitate faţă de eleva sa. Darren Cahill şi-a schimbat fotografiile de profil la Twitter şi Instagram într-o poză cu sigla companiei americane. 

Cahill a anunţat în trecut că şi el renunţă la colaborarea cu Adidas, în semn de loialitate faţă de Simona Halep

În timpul Australian Open, Darren Cahill a dezvăluit într-o conversaţie purtată pe Twitter că a renunţat la orice legătură cu Adidas, în semn de loialitate faţă de Simona Halep. "Nu mai am nicio legătură cu acel brand. Loialitatea şi sprijinul meu merg către Simona şi partenerii ei, sau viitorii ei parteneri", declara Cahill.

O publicaţie americană scrie că Halep va încasa peste 2 milioane de dolari pe an prin contractul cu Nike, cu 800.000 de dolari mai mult decât primea de la Adidas. Roger Federer, Rafa Nadal, Serena Williams şi Maria Sharapova sunt doar câteva dintre numele mari din tenis care au contract cu brandul american.  Primul turneu la care Halep va îmbrăca echipament Nike este cel de la Doha, care începe azi.