Simona Halep

Simona Halep are un tablou în Galeria “Berlin Tennis”! “Regina Parisului” aduce aminte de marele succes de la Roland Garros. Foto

27.04.2020 | 19:02
Simona Halep are un tablou in Galeria Berlin Tennis Regina Parisului aduce aminte de marele succes de la Roland Garros Foto
Simona Halep are un tablou în Galeria "Berlin Tennis"! "Regina Parisului" aduce aminte de marele succes de la Roland Garros. Foto. Sursă foto: berlintennisgallery.com
ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit un cadou unic din partea Corinei Schroder, o pictoriță născută la Timișoara. Aceasta i-a realizat Simonei un tablou pentru Galeria „Berlin Tennis”, în care o ilustrează pe „Simo” câștigând Roland Garros în 2018.

Simona Halep are un tablou în Galeria „Berlin Tennis”

O pictură a Simonei Halep a fost expusă în Galeria „Berlin Tennis”, tablou realizat de Corina Schroder, o pictoriță născută la Timișoara. Pictura costă 965 de euro și poate fi achiziționată online de pe site-ul berlintennisgallery.com.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră pentru că am avut onoarea să o pictez pe Simona Halep, campioana inimilor, pentru țara mea, România”, au fost cuvintele măgulitoare ale Corinei Schroder.

Tabloul Simonei Halep de la Galeriile „Berlin Tennis”. Sursă foto: facebook
Tabloul Simonei Halep de la Galeriile „Berlin Tennis”. Sursă foto: facebook

Simona Halep face parte dintr-o expoziție selectă

Simona Halep nu este singura jucătoare de tenis care are un tablou expus în Galeria „Berlin Tennis”, ea făcând parte dintr-o expoziție selectă, alături de nume mari din tenisul feminin.

ADVERTISEMENT

Alături de Simona, la Galeria „Berlin Tennis” le mai regăsim pe Serena Williams și Sabine Lisicki. Totodată, mai sunt tablouri și cu Roger Federer, Daniil Medvedev și argentinianul Guillermo Vilas.

Jurnaliștii site-ului WTA au fost impresionați de Simona Halep

Jurnaliștii de la WTA au rămas impresionați de Simona Halep și au evidențiat faptul că românca ține legătura permanent cu antrenorii săi, deși nu a ieșit din casă din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Halep nu a ieșit pe teren, dar ține legătura zilnic cu antrenorii săi, Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, și cu cei din echipa sa”, au notat jurnaliștii.

„Această pauză competițională m-a ajutat să mă recuperez la picior și mi-a dat posibilitatea să-mi petrec timp cu familia mea, să mă trezesc mai târziu, să văd filme și să gătesc”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Între timp Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de tennis din Stuttgart din 2021. Directorul turneului WTA de la Stuttgart, unde Simona Halep nu a putut participa în 2019 din cauza unei accidentări, a anunțat că sportiva româncă va participa la competiția din 2021.

ADVERTISEMENT