Simona Halep

Simona Halep, avalanşă de surprize. Ce a găsit acasă şi la baza de pregătire

Simona Halep este, indiscutabil, omul momentului în sportul românesc. Faptul că este a 25-a jucătoare din istoria tenisului care a reuşit să urce pe primul loc în ierarhia WTA nu poate fi...
14.10.2017 | 14:59
Simona Halep avalansa de surprize Ce a gasit acasa si la baza de pregatire

Simona Halep este, indiscutabil, omul momentului în sportul românesc. Faptul că este a 25-a jucătoare din istoria tenisului care a reuşit să urce pe primul loc în ierarhia WTA nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru sportul românesc, chiar dacă există şi destui care văd această poziţie ca pe o conjunctură şi nu ca reliefere pe deplin a valorii sportivei. Peste câteva zile Halep va pleca în Singapore, la Turneul Campioanelor şi acolo, unde se vor confrunta cele mai bune opt jucătoare ale lumii la această oră.

Rezultatele de la Singapore vor arăta care este valoarea şi locul Simonei, dar până atunci jucătoarea noastră s-a relaxat acasă, la Constanţa, ea fiind o persoană care iubeşte să petreacă mult timp cu familia. Şi părinţii Simonei i-au făcut o frumoasă surpriză, ea găsind casa decorată cu flori, un aranjament având în prim plan cifra 1 creatp din flori. Însă timpul pentru relaxare a fost destul de scurt, pentru că Halep a revenit la Bucureşti, pentru antrenamente.

Turneul Campioanelor, momentul afdevărului pentru Simona Halep

Pe care le efectuează la baza Stejarii a lui Ion Ţiriac. Şi aici Halep a avut parte de o nouă surpriză plăcută. Unul dintre terenurile bazei va purta de acum înainte numele campioanei române, fapt care a impresionat-o, postând imaginea pe Instagram. Halep ştie că la Singapore toată lumea va dori să o învingă, pentru că se crează acea dorinţă de victorie pentru orice sportiv atunci când are în faţă pe numărul 1 mondial.

Simona Halep are un teren cu numele ei. Cine i-a facut surpriza

Toate cele şapte adversare ale Simonei sunt de calibru şi pot pune mari probleme oricui, inclusiv ultima calificată, Caroline Garcia, franţuzoaica prinzând un final de an ieşit din comun, cu succese consecutive la Wuhan şi Beijing, unde a depăşit-o chiar pe Halep, dar şi având avantajul că britanica Johanna Konta nu a mai putut participa la turnee din motive medicale. Fostul lider mondial până la Halep, spanioloaica Garbine Muguruza, i-a declarat deja război, spunând că îşi doreşte să închidă un an fabulos de pe prima poziţie. A câştigat la Wimbledon şi e cea care ameninţă cel mai serios supreamţia Simonei.