Simona Halep

Video. Halep, semifinală cu Begu. S-a stabilit ora meciului

Duelul românesc din semifinalele turneului de la Shenzhen (China), dintre Simona Halep şi Irina-Camelia Begu, se va disputa vineri dimineaţă.
03.01.2018 | 23:23
Video Halep semifinala cu Begu Sa stabilit ora meciului

UPDATE, ora 13.10 / Organizatorii turneului de la Shenzhen au decis ca semifinala dintre Simona Halep şi Irina-Camelia Begu să deschidă ziua de vineri, de la ora 08:00. Nu înainte de ora 10:00 va avea loc cealaltă semifinală, Maria Şarapova – Katerina Siniakova. Imediat după acest meci, Halep şi Begu vor reveni pe terenul Central, de data aceasta coechipere în proba de dublu. Cele două vor juca în semifinale cu perechea Anna Blinkova/Nicola Geuer (Rusia/Germania). Ziua se va încheia cu cea de-a doua semifinală de dublu: Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia) – Lesley Kerkhove/Lidziya Marozava (Olanda/Belarus).


UPDATE, ora 11:10 / Halep s-a impus cu un dublu 6-2 în 59 de minute. Ea o va întâlni în semifinale pe partenera din proba de dublu de la Shenzhen, Irina-Camelia Begu, pe care o conduce cu 5-0 în meciurile directe. Primele două victorii au venit la Bucureşti (2007 şi 2008), iar apoi s-a mai impus la Hobart (2012), Madrid şi Wuhan (2016). ”Sabalenka loveşte tare, dar am fost puternică pe picioare, am blocat fiecare minge. Am făcut totul azi şi mi-a mers bine. Mă simt departe de titlu, am meci mâine. Voi încerca să câştig, aşa cum fac mereu. Mă simt bine aici, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit”, a spus Halep, după victoria din meciul cu Sabalenka.


Final de meci

6-2: Simona încheie meciul în forţă pe propriul serviciu

5-2: Halep continuă marşul triumfal şi va servi pentru a închide meciul

4-2: Simona îşi măreşte avantajul

3-2: Halep reuşeşte break-ul şi trece pentru prima dată în avantaj în setul secund

2-2: Simona nu are probleme la serviciu şi restabileşte egalitatea

1-2: Ghem lejer şi pentru jucătoarea din Belarus pe propriul serviciu

1-1: Halep serveşte perfect şi egalează

0-1: Sabalenka îşi face greu serviciul

Începe setul doi

6-2: Halep încheie perfect un set câştigat la pas

5-2: Sabalenka îşi câştigă greu serviciul

5-1: Ghem la 0 pentru Halep

4-1: Simona revine la conducerea jocului şi se distanţează din nou la două breakuri

3-1: Halep a slăbit puţin ritmul şi Sabalenka a recuperat un break

3-0: Simona continuă în acelaşi ritm şi face şi al doilea break

2-0: Halep confirmă debutul bun de meci şi îşi câştigă lejer serviciul

1-0: Simona începe în forţă meciul şi reuşeşte break-ul

Start de meci

Urmează un meci fără mare presiune pentru Halep, care prin calificarea în această fază a competiţiei şi-a asigurat poziţia de lider al clasamentului WTA până la Australian Open, unde va fi principala favorită.

Simona Halep a trecut în turul anterior de chinezoaica Ying Ying Duan, scor 3-6, 6-1, 6-2. După un început ezitant de meci, constănţeanca a pus stăpânire de joc şi nu i-a mai dat nicio şansă adversarei impunându-se în cele din urmă destuld e lejer.

Simona Halep – Aryna Sabalenka LIVE STREAM Shenzhen. Este prima întâlnire între cele două

Simona Halep – Aryna Sabalenka LIVE STREAM Shenzhen. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două sportive. În vârstă de 19 ani, jucătoarea din Belarus se află pe locul 73 WTA şi nu a câştigat niciun turneu în carieră.

Simona Halep – Aryna Sabalenka LIVE STREAM Shenzhen. Pentru liderul clasamentului WTA această competiţie este singura pe care o va juca până la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va avea loc în perioada 15-28 ianuarie.

Tags: