Sporturi

Simona Halep joacă ACUM finala de la Cincinnati cu Bertens. Vezi ONLINE!

19.08.2018 | 01:31
Simona Halep joaca ACUM finala de la Cincinnati cu Bertens Vezi ONLINE

Simona Halep este din nou într-o finală de turneu Premier 5. A trecut de Aryna Sabalenka, scor 6-3, 6-4, și o va înfrunta pe Kiki Bertens pentru titlul de la Cincinnati.


VEZI aici Live Video meciul Simona Halep – Kiki Bertens

6-3, 6-4. Game, set și meci Simona Halep.

6-3, 5-4. Simona închide un game foarte complicat.

6-3, 3-3. Revenire pentru Sabalenka.

6-3, 3-1. Simona face primul break din setul doi.

6-3, 1-1. Se merge cu serviciul în startul setului secund.

6-3. Simona își adjudecă primul set.

5-3. Simona Halep închide game-ul de serviciu cu un super rever.

2-2. Rebreak pentru Sabalenka.

2-1. Simona face primul break, cu o defensivă de fier.

0-1. Simona nu pune probleme în primul game la primire

UPDATE, ora 00:05 / S-a terminat confruntarea dintre Djokovic și Cilic, cu victoria sârbului, iar Simona Halep – Aryna Sabalenka începe în 10 minute. Poate fi victoria 450 a carierei pentru liderul mondial.

Simona Halep – Aryna Sabalenka, semifinale la Cincinnati, se vede live stream pe Digi Sport. Transmisiunea online va începe în jur de ora 00:20. Rămâne, însă, de văzut dacă ploaia nu va provoca din nou probleme pentru organizatori, așa cum s-a întâmplat în zilele precedente. Simona Halep a jucat două partide în ziua precedentă, ambele încheiate cu victorii în minimum de seturi. Le-a învins pe Ashleigh Barty și pe Lesia Tsurenko.

UPDATE, ora 23:55. Confruntarea dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka este programată să înceapă la ora 00:10. Câștigătoarea duelului o va întâlni în finala de la Cincinnati pe Kiki Bertens, care a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova cu 3-6, 6-4, 6-2.


În jurul orei 23:00 a României, 16:00 în Ohio, statul în care se dispută turneul, se va da startul partidei dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko, transmisă live de Digi Sport 2. În cazul în care va obține calificarea în ultimul act, liderul mondial ar ajunge la nouă partide consecutive câștigate pe hard, după parcursul excelent reușit și la Montreal. Adversara din finală ar urma să fie câștigătoarea dintre Petra Kvitova și Kiki Bertens, partidă care a deschis ziua la Cincinnati.

Simona Halep – Aryna Sabalenka Live Video pe Digi Sport 2

Simona Halep – Aryna Sabalenka, partidă pentru accederea în finala de la Cincinnati 2018, va fi transmisă live de Digi Sport, singura televiziune care are drepturile TV pentru întrecerile organizate de WTA. În jurul orei 23:00, în funcție și de cum se va termina partida premergătoare, cea dintre Novak Djokovic și Marin Cilic, Digi Sport 2 va intra în direct cu încălzirea celor două jucătoare. Meciul va începe aproximativ 10 minute mai târziu. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Simona Halep – Arya Sabalenka, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Simona Halep - Aryna Sabalenka Live Stream online pe Digi Sport
Simona Halep s-a descurcat bine la Cincinnati și mai are nevoie de o victorie pentru a-și egala performanța de anul trecut.

Live Stream Simona Halep – Aryna Sabalenka. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că tot nu reușești să vezi live online Simona Halep – Aryna Sabalenka, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de WTA. Vor fi imagini inclusiv de la ieşirea jucătoarelor la încălzire, dar şi de la punctele importante realizate atât de Aryna Sabalenka, dar mai ales de Simona Halep.

Simona Halep – Aryna Sabalenka. Ce probleme are liderul mondial

Condiţia fizică a Simonei Halep va fi din nou pusă serios la încercare. A terminat în jurul orei 02:30 a României partida cu Lesia Tsurenko, din sferturile competiţiei de la Cincinnati. Cu doar cinci ore înainte, liderul mondial jucase contra australiencei Ashleigh Barty. Simona a recunoscut că a fost obosită în startul partidei cu Lesia Tsurenko, rămâne de văzut cum se va simți astăzi. Săptămâna viitoare, Simona Halep este așteptată la New Heaven. Rămâne de văzut dacă va decide să se retragă din turneu.

Simona Halep – Aryna Sabalenka, sferturi WTA Cincinnati – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită pentru confruntarea cu Aryna Sabalenka, locul 34 WTA. Deşi jucătoarea din Belarus a obținut rezultate incredibile, cu două jucătoare de top 10 eliminate, bookmakerii au acordat o cotă de 1,29 pentru o victorie a liderului mondial. Un succes în minimum de seturi al Simonei a primit o cotă de 1,86. În schimb, pentru cei care vor decide să meargă pe Sabalenka, se acordă o cotă de de 3,60.