Sporturi

Simona Halep – Ashleigh Barty 6-4, 6-1. Calificare fără emoții în finala Rogers Cup 2018. Video

11.08.2018 | 21:27
Simona Halep  Ashleigh Barty 64 61 Calificare fara emotii in finala Rogers Cup 2018 Video
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:25 / Simona Halep s-a calificat în finala Rogers Cup 2018, după 6-4, 6-1 cu Ashleigh Barty. Românca a făcut un nou meci excelent și a recunoscut la final că se simte foarte bine la Montreal. Va juca în finală contra învingătoarei dintre Elina Svitolina și Sloane Stephens, partidă programată în această noapte.

“Sunt relaxată şi pot să joc cel mai bun tenis. Îmi place terenul, sunt fericită şi astfel pot să câştig meciuri. Am amintiri frumoase din 2016, voi face tot ce pot mâine, în finală, şi mă voi bucura de timpul petrecut aici, la Montreal”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

6-1. Simona Halep face break și obține calificarea în finală.

5-1. Simona salvează din nou mingi de break și se apropie de finală.

4-1. Barty își face serviciul de această dată.

4-0. Simona Halep revine de la 0-40 și își câștigă serviciul.

3-0. Un nou break pentru Simona, care joacă din nou la un nivel extrem de ridicat.

2-0. Simona își câștigă fără emoții serviciul.

1-0. Simona începe cu break și setul doi.


6-4. Simona își face serviciul fără probleme și își adjudecă primul set.

5-4. Barty rămâne în set.

5-3. Simona Halep își face serviciul fără emoții.

4-3. Barty își face serviciul. Darren Cahill a intrat pentru on-court coaching. Australianul a felicitat-o pe Simona pentru joc.

4-2. Probleme pentru Halep la serviciu, Barty face break.

4-1. Simona Halep face din nou break.

3-1. Game pentru Simona Halep.

2-1. Barty își face serviciul.

2-0. Simona își face serviciul.

1-0. Simona Halep începe cu break, după un game prelungit.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – semifinale – Rogers Cup 2018. Simona Halep și-a egalat performanța din 2017, semifinală la Rogers Cup, dar speră că anul acesta va reuși să facă și pasul spre marea finală. O are în față pe Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 în clasamentul WTA, jucătoare pe care o înfruntă pentru prima dată în carieră.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – semifinale – Rogers Cup 2018. După evoluția absolut încântătoare din partida în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, câștigată în minimum de seturi, este de așteptat ca Simona Halep să pornească partida de la cote maxime de încredere. Dar, așa cum chiar ea a recunoscut, la cote minime de energie.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – semifinale – Rogers Cup 2018.  Simona Halep a lansat un atac fără precedent la adresa oficialilor WTA, imediat după victoria din sferturile de finală, nemulțumită că, după ce a fost nevoită să joace două meciuri într-o zi, acum are și dezavantajul unor ore importante de odihnă în minus față de oponenta ei, care a jucat meciul din sferturi cu șase ore mai devreme. Astfel, Simona revine pe teren de la ora 20:00 a României, după ce obținea calificarea în semifinale în noaptea precedentă, după ora 03:00.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM – semifinale – Rogers Cup 2018

Deși Simona Halep a jucat până acum numai în sesiunea de seară, organizatorii au preferat să o mute astăzi pentru sesiunea de zi. Urmând ca de la ora 01:30 a României, duminică dimineață, să se joace și cealaltă semifinală, între Sloane Stephens și Elina Svitolina, partida vedetă a rundei, în opinia organizatorilor. Simona și-a egalat performanța din 2017 la Rogers Cup și profită de eliminarea rapidă a principalei rivale din WTA, Caroline Wozniacki. Indiferent de rezultatul partidei cu Barty, Simona își va mări avantajul în clasament.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport - semifinale - Rogers Cup 2018
Partida contra franțuzoaicei Caroline Garcia, din sferturile de finală, a fost o demonstrație de forță a Simonei Halep.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE ONLINE pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep și Ahleigh Barty va fi transmisă de Digi Sport. În mod surprinzător dacă ținem cont de pozițiile pe care le ocupă în WTA, 1 respectiv 16, cele două jucătoare nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA. Considerată una dintre marile speranțe pe perioada junioratului, Ashleigh Barty a luat o decizie surprinzătoare la vârsta de 18 ani, o retragere temporară. A revenit după doi ani, în 2017, iar de atunci este în continuă ascensiune.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Ashleigh Barty a trecut în primul tur de la Rogers Cup 2018 de o altă jucătoare din România, Irina Begu, pe care a învins-o după un meci maraton. De această dată, în fața Simonei Halep, casele de pariuri îi dau șanse mici pentru un eventual succes, care ar aduce și calificarea în finala competiției. Cotă 1,46 pentru o victorie a româncei, în vreme ce Barty a primit 2,75 pentru un succes. Totuși, bookmakerii se așteaptă la un meci destul de lung. Văd o victorie în minimum de seturi a Simonei ca fiind mai degrabă improbabilă și îi oferă o cotă de 2,33.

ADVERTISEMENT