Sporturi

Simona Halep – Ashleigh Barty 7-5, 6-4. Calificare în sferturi! Urmează meciul pentru semifinale, peste câteva ore

17.08.2018 | 20:06
Simona Halep  Ashleigh Barty 75 64 Calificare in sferturi Urmeaza meciul pentru semifinale peste cateva ore

7-5, 6-4. Calificare în sferturile de finală pentru Simona Halep, care va juca împotriva Lesiei Tsurenko, în această noapte, în jurul orei 04:00.


7-5, 4-2. Simona revine incredibil și ia patru game-uri la rând.

7-5, 0-2. Barty începe mai bine setul secund.

7-5. Simona închide prima manșă, deși Barty salvase trei mingi de set.

6-5. Simona face break și va servi pentru primul set.

3-4. După o serie de break-uri, Barty își face serviciul.

1-2. Simona nu reușește să străpungă serviciul adversarei.

Start meci!

UPDATE / Meciurile ar trebui să înceapă la 18:30.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – WTA Cincinnati.

UPDATE / Nu este vremea perfectă la Cincinnati, însă meciurile vor începe în curând! Cel mai probabil, vor fi câteva minute de întârziere.


UPDATE / Se pare că prognoza meteo este mai prietenoasă azi la Cincinnati. Liderul mondial din WTA nu a părut deranjată de amânările repetate din SUA şi chiar a postat pe contul personal de Twitter un mesaj. “Hai să încercăm asta din nou mâine, Cincinnati. Noapte bună, tuturor”, a scris Simona Halep, alături de o fotografie în care apare împărțind autografe fanilor din tribune.


UPDATE / Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty se va juca vineri, de la ora 18:00, pe terenul central. Dacă se impune, liderul mondial are meci și în sesiunea de seară.

O înfruntă pe Lesia Tsurenko în ultimul meci al zilei pe terenul trei, sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:00 a României. Tsurenko a avut noroc și și-a asigurat deja calificarea de astăzi. A trecut de Ekaterina Makarova.


Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – WTA Cincinnati. UPDATE / Ploaia anulează tenisul la Cincinnati. Nu se mai în cursul serii de joi în Ohio. Partidele au fost mutate vineri, ceea ce înseamnă că vor începe după ora 18:00 a României. Nu s-au anunțat încă orele de disputare.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – WTA Cincinnati. Simona Halep a obținut calificarea în partida cu Ajla Tomljanovic, primul pentru ea la actuala ediție a open-ului din Cincinnati. Urmează o altă jucătoare din Australia, dar de o valoare clar superioară față de Tomljanovic. Este vorba despre Ashleigh Barty.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – WTA Cincinnati. Simona Halep și Ashleigh Barty sunt la cea de-a doua confruntare directă în circuitul feminin. Prima a venit chiar la turneul premergător, Rogers Cup, în semifinale. A fost o victorie facilă pentru Halep, care avea să și câștige trofeul după finala cu Sloane Stephens.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – WTA Cincinnati. Rămâne de văzut dacă partida se va putea desfășura de la ora la care era stabilită inițial, vineri dimineață, 04:00 în România, joi seară, 21:00, în Ohio. Asta deoarece ploaia a continuat să dea peste cap programul conceput de organizatori. Au fost meciuri întrerupte și după ce Halep a obținut calificarea.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE STREAM – turul 3 – Rogers Cup 2018

Simona Halep ar fi așteptată să revină pe teren în jurul orei 21:00 a Canadei, ora 04:00, vineri dimineață, în România. Doar că, imediat după ce liderul mondial a reușit să treacă de Tomljanovic, ploaia s-a pornit din nou în Ohio. Noi amânări, ceea ce înseamnă că și partidele programate pe central s-ar putea întinde mai mult decât se așteptau organizatorii.

Simona Halep - Ashleigh Barty LIVE STREAM ONLINE Digi Sport - turul 3 - WTA Cincinnati
Simona Halep joacă bine și la Cincinnati și aleargă spre un nou trofeu

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE ONLINE pe Digi Sport.

După încheieirea partidei dintre Angelique Kerber și Madison Keys, pe central sunt programate partidele pe care le vor disputa Novak Djokovic și Roger Federer. Rămâne de văzut dacă aceștia se vor mișca suficient de repede astfel încât Simona Halep să poate fi strecurată de organizatori pentru un meci astăzi. În caz contrar, meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty ar putea fi mutat miercuri. Ceea ce ar însemna că Simona Halep ar fi nevoită să joace două meciuri întregi în aceeași zi.

Simona Halep – Ashleigh Barty LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită în fața australiencei Ashleigh Barty, pe care a bătut-o și în sferturile de finală. Pentru o victorie, liderul mondial a primit o cotă de 1,45. În vreme ce succesul lui Barty aduce o cotă de 2,75. 2,18 este cota pentru o victorie a Simonei Halep în mininum de seturi, în vreme ce Barty are cotă 1,73 pentru a lua minimum un set.

“A fost extrem de dificilă această situație, provocată de faptul că am fost nevoite să așteptăm atât de mult. Dar sunt foarte fericită că am reușit să trec de acest meci complicat. Mă simt bine și sunt bucuroasă că voi avea ocazia să joc din nou peste doar câteva ore, tot în această seară”, a declarat Simona Halep după victoria obținută cu Ajla Tomljanovic în turul 2 al competiției din Ohio, debutul pentru liderul mondial, care a avut bye în prima rundă.