Sporturi

Simona Halep, atacată dur după ce s-a retras la Beijing: “Şi-a bătut joc de organizatori şi de fani”

30.09.2018 | 14:59
Simona Halep atacata dur dupa ce sa retras la Beijing Sia batut joc de organizatori si de fani
ADVERTISEMENT

Simona Halep a abandonat în timpul duelului cu Ons Jabeur, din turul inaugural de la Beijing, iar fanii din întreaga lume au criticat-o dur. Dezamăgiţi, aceştia au postat pe site-urile de socializare mesaje în care spun că liderul WTA nu ar mai fi trebuit să participe la turneele din China.

După setul întâi, pierdut fără drept de apel în faţa jucătoarei din Tunisia, scor 6-1, Simona Halep s-a văzut nevoită să se retragă. Îngrijorată de durerile la oase pe care a început să le aibă, după cum a anunţat imediat după meci, aceasta a capotat.

ADVERTISEMENT

Fanii au atacat-o dur pe Simona Halep

Supărarea oamenilor a fost uriaşă, iar aceştia au cerut ca cea mai bună jucătoare a lumii să fie amendată. “Dacă știa că e accidentată de ce a jucat? Doar și-a bătut joc de organizatori și de fanii care au plătit bilete”, a scris un fan. “Halep pierde primul set și se retrage. Dacă ești accidentată, nu intri în turneu. E simplu”, a mai scris un utilizator.

“Nu există scuză pentru ce a făcut”

Simona Halep a fost aspru criticată şi utilizatorii Twitter au spus că aceasta nu ar fi trebuit să joace nici la Wuhan, de unde a fost eliminată de Dominika Cibulkova în primul meci, şi nici acum, când a fost forţată să se retragă: “WTA trebuie să o amendeze pe Simona Halep. Nu există scuză pentru ce a făcut. Aș spune că mi-am pierdut respectul pentru Halep, dar nu am respectat-o niciodată. Simona nu ar fi trebuit să participe la turneele din Asia”, a mai scris un fan.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va reveni în România pentru a face unele investigaţii medicale. “Sunt foarte îngrijorată acum, sunt tristă că nu am putut încheia meciul. Nu ştiu exact ce se întâmplă, urmează să merg acasă şi să fac un RMN”, a spus liderul WTA imediat după meciul din turul I.

Simona Halep a fost atacată de fani, iar reacţiile dure ale acestora au împânzit internetul. În imagine, românca se pregăteşte să servească
Simona Halep a fost atacată de fani, iar reacţiile dure ale acestora au împânzit internetul