Simona Halep

Simona Halep, atenționată înaintea meciului cu Ons Jabeur: ”Ar putea produce o mare surpriză”

19.02.2020 | 14:18
Simona Halep atentionata inaintea meciului cu Ons Jabeur Ar putea produce o mare surpriza
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost atenționată înaintea meciului cu Ons Jabeur, din turul doi de la WTA Dubai, de forța tunisiencei.

Simona Halep, atenționată înaintea meciului cu Ons Jabeur: ”A jucat un tenis fermecător”

”Trebuie să luăm în serios prestația avută de Ons Jabeur în primul tur. A jucat un tenis fermecător în fața lui Alison Riske. Și a făcut asta în ciuda unui procentaj de sub 50% la primul serviciu”, a scris site-ul lastwordontennis.com.

ADVERTISEMENT

”Dacă și-ar îmbunătăți acest aspect, ar avea o șansă excelentă în fața lui Halep. Românca va juca primul său meci după eliminarea din semifinalele Australian Open, în fața Garbinei Muguruza”, a fost atenționarea primită de Simona Halep înaintea meciului cu Ons Jabeur.

”Toate datele duc la o victorie a lui Halep”

”Chiar dacă a părut o mare șansă pierdută, parcursul de acolo a demonstrat nivelul la care este și abilitatea de a concura pe suprafețe hard, lucru pe care l-a îmbunătățit în ultimii ani”, a mai scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Toate datele duc la o victorie a lui Halep. Dar Jabeur nu crede în aceste date și va arăta natura tenisului pe care-l oferă. Acest meci s-ar putea termina în trei seturi, iar Jabeur ar putea produce o mare surpriză”, se încheie materialul.

Halep, apariție superbă la petrecerea jucătoarelor

După semifinala de la Australian Open, Simona Halep se pregătește de revenirea pe teren în probele de simplu din circuitul WTA. A doua jucătoare a lumii va juca în optimile de finală de la Dubai cu Ons Jabeur (locul 45 WTA). Partida va începe nu înainte de ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a participat, cu o zi înaintea primului meci, la petrecerea jucătoarelor de la Dubai. Sportiva aflată pe locul doi în ierarhia mondială a ales să poarte o rochie simplă, neagră, pe care a accesorizat-o cu un ceas și o brățară.

Halep a făcut sferturi anul trecut la Dubai

Cea mai bună performanță a  Simonei Halep la Dubai a fost reușită la ediția din 2015, când a reușit să câștige trofeul după o finală decisă în două seturi, 6-4, 7-6 (5), în fața Karolinei Pliskova.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Halep s-a oprit în sferturile turneului din Emirate Arabe Unite, după ce pierdut cu Belinda Bencic, 6-4, 4-6, 2-6, și are de apărat 190 de puncte la ediția din 2020 a competiției Premier. După turneul de la Dubai, Simona Halep va juca la Doha, în ultima săptămână a lunii februarie.

ADVERTISEMENT
Tags: