Simona Halep atrage toate privirile şi în afara terenului

George Heisu   
în Simona Halep
19/09/2017, 20:13
Simona Halep atrage toate privirile şi în afara terenului GALERIE FOTO

Deşi e în plină perioadă de pregătire pentru turneul de la Wuhan, care va începe săptămâna viitoare, Simona Halep are timp şi de relaxare. Cu gândul la competiţia din China, a doua jucătoare a lumii a participat la o recepţie organizată de unul dintre sponsorii ei, iar prezenţa ei nu avea cum să treacă neobservată, deşi alături de ea s-au aflat mai multe vedete din toate domeniile. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Simona a atras toate privirile, purtând o elegantă rochie neagră, arătând că se simte bine şi la evenimente de acest gen, nu doar pe teren, la antrenamente sau meciuri. Constănţeanca de 25 de ani a fost principala vedetă a serii, ţinuta sa fiind apreciată pe toate reţelele de socializare, imediat după ce pozele cu cea mai bună jucătoare de tenis a României au apărut pe internet. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Simona Halep s-a pregătit excelent la baza lui Ion Ţiriac

Una dintre pozele cele mai apreciate a fost cea în care apare alături de campioana olimpică din proba de maraton de la Olimpiada de la Beijing (2008), Constantina Diţă Tomescu, şi de una dintre vedetele la modă, promotoarea unui stil de viaţă sănătos, Carmen Brumă. De altfel, Halep a fost omniprezentă în Bucureşti în aceste zile, apărând atât la evenimente mondene, cât şi, pe teren, la sesiuni de antrenamente.

În ultimele zile, numărul 2 mondial s-a pregătit la complexul deţinut de Ion Ţiriac, în Pădurea Băneasa, Stejarii Country Club, şi a fost impresionată de condiţiile pe care le-a găsit. “Singurul teren din Bucureşti cu suprafaţă de la US Open e la Stejarii Country Club, unde ne pregătim in cele mai bune condiţii pentru performanţă! Mulţumim, Stejarii Country Club”, a postat Simona pe facebook.

Halep va pleca miercuri din ţară şi va încerca să-şi apere punctele de la Wuhan, unde anul trecut a ajuns până în semifinale, fază în care a pierdut în faţa Petrei Kvitova.

Închide ×