Sport

Simona Halep, detalii picante despre nunta cu Toni Iuruc pentru Australian Open: „Mă bucur de lucrurile care îmi plac”. Video

Simona Halep a oferit un interviu pentru Australian Open cu mai puțin de o săptămână înainte de debutul în turneul de Mare Șlem și a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc.
11.01.2022 | 11:43
Simona Halep detalii picante despre nunta cu Toni Iuruc pentru Australian Open Ma bucur de lucrurile care imi plac Video
Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe data de 15 septembrie
ADVERTISEMENT

FANATIK a relatat în exclusivitate direct de la fața locului nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc și a stat de vorbă cu Stere Halep chiar cu o zi înainte de marele eveniment.

Simona Halep a vorbit despre marele eveniment la care a avut invitați de marcă, pentru canalul de comunicare al Australian Open, unde a dezvăluit cum și-a ales rochiile care au costat o avere.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, dezvăluiri despre nunta cu Toni Iuruc pentru Australian Open

Simona Halep a vorbit despre cel mai important eveniment din viața ei și a explicat cum și-a ales cele două ținute:„Am ales rochiile dintr-un magazin din Italia. Am fost acolo și pur și simplu mi-au plăcut foarte mult. Nu am întrebat pe nimeni. Nu sunt atât de implicată în astfel de lucruri, dar îmi place să mă bucur de ceea ce îmi place”.

Simona nu este interesată de trenduri și tendință în modă și mereu se îmbracă așa cum simte și cum îi place. Nici măcar pentru cununia civilă nu și-a făcut ținutele pe comandă.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu mă uit ce e la modă acum. Mă uit doar la ceea ce e bun pentru mine și ceea ce îmi place. Așa mi-am ales ținutele. Nu le-am făcut la comandă. Pur și simplu le-am luat din magazin!”, a declarat Simona Halep pentru canalul de comunicare al Australian Open.

Cât a costat rochia de seară de la nunta Simonei Halep

Chiar dacă rochia nu a fost una pe comandă, ținuta de seară a Simonei Halep a fost una destul de costisitoare. Potrivit farfetch.com, aceasta a costat 6.359 euro și este fabricată din lycra și mătase și creată de celebrul designer Oscar de la Renta.

ADVERTISEMENT

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA.

Ion Țiriac și Gigi Becali, marii absenți de la nunta Simonei Halep

FANATIK a aflat în exclusivitate de ce Gigi Becali și mai ales Ion Țiriac, au ratat marele eveniment. Ilie Năstase a dezvăluit că Țiriac a fost plecat pentru o perioadă lungă de timp la vânătoare: „Dânsu’ e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a promis că nu va mai merge la petreceri și nunți și a refuzat să participe și la nunta Mariei Iordănescu, deși a cununat-o pe fata lui „Tata Puiu”, refuzând și invitația Simonei Halep: „M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”.

Simona Halep e pe val în Australia și e în cea mai bună formă înainte de Australian Open

Simona Halep a revenit în forță în circuitul WTA și a reușit să câștige turneul de la Melbourne și a luat decizia să se retragă de la Sydney pentru a se pregăti în liniște pentru primul turneu de Grand Slam al anului.

„Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment.

Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a declarat Simona Halep după victoria

ADVERTISEMENT
Tags: