Sport

Simona Halep, interviu savuros la Australian Open. Care era activitatea ei preferată în liceu: ”Mă ajuta în pregătirea pentru tenis”. Video

Până să intre în cursa pentru un nou trofeu de Grand Slam, Simona Halep a oferit un savuros interviu organizatorilor de la Australian Open. Românca nu stă deoparte atunci când are ocazia să experimenteze alte sporturi.
15.01.2022 | 10:42
Simona Halep interviu savuros la Australian Open Care era activitatea ei preferata in liceu Ma ajuta in pregatirea pentru tenis Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep se numără printre favoritele primului turneu de Grand Slam al anului – Australian Open. Racheta numărul 1 a României va intra în cursa pentru trofeu, marți.

Organizatorii competiției au vrut să afle ce face românca în timpul liber și ce alte discipline sportive îi plac. Simona a dezvăluit că în liceu în plăcea handbalul.

ADVERTISEMENT

Simina Halep: ”Când am ocazia, experimentez”

Fostul lider mondial WTA, Simona Halep, și-a făcut revenirea în circuitul mondial într-o manieră de mare campioană.

Românca a câștigat primul turneu la care a participat în Australia, Melbourne Summer Set 1 și e pregătită să atace râvnitul trofeu de la AO.

ADVERTISEMENT

Halep este una dintre vedetele competiției de la Antipozi, iar organizatorii au încercat să afle cât mai multe lucruri despre cum este marea campioană în afara terenului de tenis.

”Îmi place sportul, în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies, e sănătos să alergi, să faci gimnastică, fitness, să încerci alte sporturi. Ori de câte ori am ocazia, experimentez.

ADVERTISEMENT

Când eram în liceu îmi plăcea să joc handbal, e foarte frumos și mă ajuta și în pregătirea pentru tenis”, le-a dezvăluit Simona, organizatorilor AO.

Jonglează ca nimeni alta cu mingea de fotbal

Fanii Simonei Halep au avut ocazia să o vadă de-a lungul timpului încercând și alte sporturi, decât tenisul. În primăvara anului trecut, tenismena a arătat că ar face față cu succes și în ”Sportul rege”.

ADVERTISEMENT

Înaintea turneului de la Miami, Simona a fost provocată la o serie de ”duble” cu mingea de fotbal, iar românca a arătat reale calități de… fotbalistă.

Halep a efectuat nu mai puțin de 81 de ”duble”, în 50 de secunde, iar la final le-a mărturisit organizatorilor că cifra reprezintă un nou record personal.

Înainte de Australian Open 2022, Simona Halep a reușit un salt de 5 locuri în clasamentul mondial, până pe 15, și este foarte aproape de a reveni în Top 10, acesta fiind și principalul obiectiv al româncei în noul sezon de tenis.

ADVERTISEMENT