Video. Simona Halep a câştigat cu un procentaj uriaş premiul “lovitura lunii martie”

Irina Aldea   
in Simona Halep
06/04/2018, 18:05
Video. Simona Halep a câştigat cu un procentaj uriaş premiul “lovitura lunii martie”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep a pierdut partida cu Radwanska de la Miami, însă se poate mândri cu un schimb câştigat care va rămâne în memoria tuturor. Sportiva noastră a adunat 81% din procentele aferente loviturii lunii precedente, adjudecându-şi premiul fără vreo emoţie. “Nu este uşor să o baţi pe Radwanska la jocul său propriu, dar Simona a reuşit asta, cel puţin în punctul care a strâns cele mai multe voturi la “lovitura lunii martie”. Backhand-ul superb al lui Halep a pus punct unui schimb în care ambele jucătoare au acoperit fiecare inch din suprafaţa de joc”, notează WTA.

În primele două luni, Agnieszka Radwanska (ianuarie) şi Maria Sharapova (februarie) au câştigat categoria “lovitura lunii”.

1. Simona Halep, Miami (81%)

2. Caroline Wozniacki, Miami (7%)

3. Naomi Osaka, Indian Wells (5%)

4. Caroline Dolehide, Indian Wells (4%)

5. Angelique Kerber, Miami (3%)

Programul competiţional al Simonei Halep

Simona Halep va reveni pe teren în weekend-ul 21-22 aprilie, în confruntarea din Cupa Federaţiei dintre România şi Elveţia, de la Cluj, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. După meciul din Fed Cup, numărul 1 WTA va participa la turneul de la Stuttgart, care va debuta pe 23 aprilie. Românca va fi cap de serie numărul 1 la Porsche Tennis Grand Prix, turneu la care a ajuns în semifinale anul trecut. Toate celelalte jucătoare din top 10 WTA, cu excepţia danezei Caroline Wozniacki şi a americancei Venus Williams, vor fi prezente în Germania.

Închide ×