Simona Halep, avertisment de la medicul care a consultat-o

Eduard Popa   
in Simona Halep
07/02/2018, 13:48
Simona Halep, avertisment de la medicul care a consultat-o

Simona Halep a ajuns la Cluj, alături de lotul de Fed Cup al României, dar a anunţat că mai mult ca sigur nu va juca în duelul cu Canada. Fostul număr unu mondial a susţinut că a mers la Cluj şi pentru a fi consultată de medicul Ştefan Irimia. 

Specialistul avertizează că accidentarea Simonei se poate agrava dacă va juca în Fed Cup: “Nu ştiu dacă Simona îmi permite să vorbesc amănunţit despre starea ei de sănătate. Pot spune că nu este foarte grav, dar daca joacă acum, se poate agrava”, a declarat Irimia pentru News.ro.

Şi totuşi, joacă Halep cu Canada?

Întrebat dacă există vreo şansă ca Halep să intre pe teren contra Canadei, Irimia a răspuns într-un mod misterios: “Nu se ştie niciodată”. Cu toate acestea, sportiva a fost destul de clară la conferinţa de presă de miercuri. “Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, piciorul meu nu este vindecat. Trebuie să stau trei zile cu un bandaj. Abia sâmbătă voi afla mai multe. Nu este potrivit să intru eu neantrenată, nu ar fi corect faţă de celelalte jucătoare. Este sunt în formă, sănătoase. Momentan există posibilitatea să nu joc la Doha, vom vedea ce vor spune medicii.”

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul jocului din prima rundă contra lui Destenee Aiava. Cu toate acestea, Halep a strâns din dinţi şi a jucat un tenis excelent care a dus-o până în finala turneului de la Antipozi, pierdută la mare luptă în duelul cu Carolie Wozniacki.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.