Sporturi

Simona Halep – Barbora Strycova 6-2, 6-4, în turul 2 la Indian Wells 2019! Video. Calificare fără emoţii. Cu cine joacă mai departe, a scăpat de o adversară importantă și câți bani a câștigat după victoria de azi-noapte

09.03.2019 | 00:30
Simona Halep  Barbora Strycova 62 64 in turul 2 la Indian Wells 2019 Video Calificare fara emotii Cu cine joaca mai departe a scapat de o adversara importanta si cati bani a castigat dupa victoria de azinoapte

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în turul 3 la Indian Wells, după 6-2, 6-4 cu Barbora Strycova. Fostul lider mondial a jucat aproape perfect și nu i-a dat nicio șansă adversarei în această confruntare. A ajuns la 10 seturi câștigate consecutiv în fața cehoaicei.

  • Cu cine joacă Simona în turul 3 la Indian Wells. Și-a aflat adversara
  • Lovitură financiară pentru Halep! Câți bani a câștigat după victoria cu Strycova
  • Doar două adversare mai are Simona Halep în lupta pentru primul loc WTA! Eliminare surprinzătoare în această seară
  • Simona Halep, lovitura meciului împotriva Barborei Strycova! A ridicat toți spectatorii în picioare
  • Când se joacă meciul Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

6-4. MECI Simona Halep. Românca a reușit breakul la momentul potrivit și merge în turul 3 la Indian Wells.

5-4. Game Halep. Strycova serveşte pentru a rămâne în meci.

4-4. Strycova egalează, final de set cu emoții.

4-3. Din nou break Strycova.

4-2. Halep face din nou break.

3-2. Rebreak pentru Strycova.

3-1. Halep trece în faţă cu break şi în setul doi.

2-1. Game bun făcut de Halep.

1-1. Strycova egalează în setul doi.

1-0. Simona îşi face serviciul.


6-2. Halep face break şi închide primul set.

5-2. Simona îşi păstrează avantajul.

4-2. Strycova îşi face serviciul.

4-1. Halep confirmă break-ul de această dată.

3-1. Un nou break reuşit de Simona Halep.

2-1. Strycova recuperează breakul.

2-0. Halep face break!

1-0. Halep salvează două mingi de break şi îşi face serviciul.

Simona Halep şi-a început aventura în deşertul californian în această noapte, împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 50 WTA. Venită după o perioadă de repaos, Simona Halep este pregătită de noi victorii şi performanţe în circuitul feminin de tenis, la turneul de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari.

Simona Halep – Barbora Strycova Live Stream Online pe Digi Sport

UPDATE, ora 01:45 / Wawrinka se califică în turul 2, Halep – Strycova începe în câteva minute.

UPDATE, ora 00:55 / Wawrinka se impune în setul doi, astfel că partida elvețianului cu Evans merge în decisiv. Halep va juca după ora 1:30.

UPDATE, ora 23:40 / S-a terminat partida dintre Tomas Berdych și Feliciano Lopez, cu victoria spaniolului, scor 7-6, 7-6. Mai este un meci de jucat pe terenul 2 înaintea celui dintre Halep și Strycova. Este vorba despre confruntarea dintre Stan Wawrinka și Dan Evans. Astfel, este de așteptat ca partida Halep – Strycova să fie programată în jurul orei 01:00.

Partida dintre Simona Halep și Barbora Strycova este programată la Indian Wells în noaptea de vineri, 8 martie, spre sâmbătă, 9 martie, al treilea meci de pe Stadium 2, și va lua startul după ora 00:00, ora României (după Berdych-Lopez și Evans-Wawrinka). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Simona Halep şi Barbora Strycova s-au mai întâlnit până în prezent de cinci ori, scorul fiind 4-1 în favoarea reprezentantei noastre. Românca în vârstă de 27 de ani nu a mai pierdut set în faţa adversarei ei din această noapte încă din 2010, când Strycova reuşea, de altfel, şi singura ei victorie în faţa ocupantei locului secund în clasamentul WTA. Mai apoi, Simona s-a impus la Beijing, în 2014, cu 6-1, 6-4, la Indian Wells (2016), scor 6-3, 1-0 (abandon Strycova), la Stuttgart (2017), scor 6-2, 6-3, iar ultimul succes a venit la Toronto (2017), scor 6-1, 6-0.

Simona Halep la antrenament la Indian Wells

Meciurile de la Indian Wells 2019 se văd în format Live Video pe FANATIK.RO

În primul tur de la Indian Wells, Barbora Strycova a învins-o pe elveţianca Viktorija Golubic (82 WTA), venită din calificări, scor 6-2, 7-6 (4), după o oră și 46 de minute. Cehoaica a înregistat anul acesta patru victorii şi cinci înfrângeri, fiindu-i imposibil să ajungă în fazele avansate ale competiţiilor la care a participat în acest sezon.

De partea cealaltă, Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal, a beneficiat de un prim tur liber, fiind pregătită acum pentru a evolua din nou la un nivel ridicat, mai ales după odihna pe care a căptătat-o cât a stat acasă, alături de familie şi prieteni.  Anul trecut, jucătoarea noastră a ajuns până în semifinale, fiind acolo eliminată de Naomi Osaka, cea care avea să câştige mai apoi marele trofeu. Prin urmare, Simona are de apărat 390 de puncte WTA.

Simona Halep, încrezătoare înaintea turneului de la Indian Wells

“M-am simțit bine chiar de la începutul anului, la Melbourne. Dar am simțit că nu am avut destule meciuri după care să abordez turneele mari. Încă mai am acel sentiment, că am nevoie de multe meciuri oficiale, dar mă simt confortabil. Simt că nivelul este acolo unde trebuie și sunt încrezătoare. Dacă există încredere în propriile forțe, atunci viața ta este liniștită”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă susţinută în deşertul californian.