Nicio categorie

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Wimbledon!

UPDATE 03.07.2014 19:00 / Simona Halep s-a oprit în semifinalele de la Wimbledon după ce a fost învinsă în 2 seturi de Eugenie Bouchard din Canada, scor 6-7, 2-6. Însă Simona rămîne cu cea...
Autor: Marian Popovici | 03.07.2014 | 00:57
Simona Halep s-a oprit în semifinale la Wimbledon!

UPDATE 03.07.2014 19:00 / Simona Halep s-a oprit în semifinalele de la Wimbledon după ce a fost învinsă în 2 seturi de Eugenie Bouchard din Canada, scor 6-7, 2-6. Însă Simona rămîne cu cea mai mare performanţă reuşită de o româncă la Wimbledon. 

Simona Halep este în semifinalele turneului de Grand Slem de la Wimbledon,  la mai puţin de o lună de la finala epocală de la Roland Garros pe care a pierdut-o după o luptă fantastică cu Maria Şarapova. În penultimul act de la Londra, Simona o va întîlni pe sportiva din Canada, Eugenie Bouchard.

Sfert de finală cu o specialistă a suprafeţei

Simona Halep a jucat în sferturile de finală cu Sabine Lisicki, o specialistă a turneelor jucate pe iarbă. Wim Fissette, actualul antrenor al Simonei, a antrenat-o anul trecut pe Sabine pe care a ajutat-o să fie finalista de anul trecut. Succesul Simonei în acest meci se datorează şi antrenorului ei care cunoştea la perfecţie jocul nemţoaicei.

11 game-uri la rînd pentru o victorie incredibilă

Începutul de meci a fost greu pentru Halep care s-a văzut condusă în primul set cu 1-4. A urmat apoi o serie de 11 game-uri la rînd care au încheiat meciul în mai puţin de o oră, 6-4, 6-0. Simona Halep va juca în semifinale cu Eugenie Bouchard, sportiva din Canada a reuşit să treacă de 6-3, 6-4 de Angelique Kerber.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!