Sport

Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia 6-2, 6-0 în turul 2 la Australian Open. “Uraganul” Simo a lovit la Melbourne! Calificare în stil de mare campioană. Video

FANATIK vă oferă informații despre meciul Simona Halep - Beatriz Haddad-Maia, care are loc joi, 20 ianuarie, după ora 13:35, în turul 2 al Australian Open
20.01.2022 | 14:25
Simona Halep  Beatriz HaddadMaia 62 60 in turul 2 la Australian Open Uraganul Simo a lovit la Melbourne Calificare in stil de mare campioana Video
ADVERTISEMENT
20-01-2022
11:35

Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Australian Open

6-2, 6-0 – Simona Halep încheie meciul rapid şi obţine calificarea în turul 3.

6-2, 5-0 – Simona Halep câştigă încă un game şi se apropie de calificare, iar Beatriz Haddad-Maia va servi ca să rămână în meci.

6-2, 4-0 – Simona Halep reuşeşte al doilea break şi se îndreaptă spre o victorie rapidă în turul 2.

6-2, 3-0 – Simona Halep îşi consolidează break-ul, la fel cum a făcut şi în startul setului 1.

6-2, 2-0 – Simona Halep face break-ul şi în startul setului 2.

6-2, 1-0 – Simona Halep începe setul 2 bine, cu un game câştigat pe propriul serviciu, în care a bifat şi primul as.


6-2 – Simona Halep câştigă primul set, cu un break, şi controlează perfect meciul.

5-2 – Simona Halep arată siguranţă în joc şi câştigă game-ul, pe propriul serviciu.

4-2 – Beatriz Haddad-Maia îşi face perfect serviciul şi câştigă game-ul.

4-1 – Simona Halep joacă foarte bine şi obţine game-ul, pe propriul serviciu, la zero.

3-1 – Beatriz Haddad-Maia câştigă primul game al meciului, după ce a salvat trei mingi de break.

3-0 – Simona Halep controlează perfect startul meciului şi îşi consolidează break-ul

2-0 – Simona Halep face break-ul şi începe să se distanţeze de jucătoarea din Brazilia.

1-0 – Simona Halep îşi face bine serviciul şi câştigă primul game al meciului din turul 2.

A început meciul dintre Simona Halep şi Beatriz Haddad-Maia.

20-01-2022
10:20

Simona Halep - Beatriz Haddad-Maia începe după ora 13:35

UPDATE, ora 13:10 / Daniil Medvedev l-a învins pe Nick Kyrgios, scor 7-6(1), 6-4, 4-6, 6-2, astfel că meciul Simonei Halep va începe la ora 13:35.

Simona Halep şi Beatriz Haddad-Maia mai au de aşteptat până la startul meciului lor din turul 2, care va începe după ora 13:35. Înaintea acestei partide, pe arena “Rod Laver”, se dispută duelul dintre Daniil Medvedev şi Nick Kyrgios. 

După ce a câştigat primele două seturi, Daniil Medvedev a pierdut al treilea set, astfel că meciul Simonei Halep va începe mai târziu.

Meciul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia are loc joi, 20 ianuarie, cu începere în jurul orei 12:00, ora României, ora 21:00 ora la Melbourne, în cadrul turului 2 al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia, în turul 2 la Australian Open

Confruntarea Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia se dispută joi, 20 ianuarie, în jurul orei 12:00, în turul 2 al Australian Open, turneul de Grand Slam ce are loc la Melbourne, în statul Victoria. Accesul publicului la acest joc va fi permis într-un număr limitat de locuri și doar pentru cei vaccinați cu schema completă.

ADVERTISEMENT

Va fi ultimul meci al sesiunii de seară și, prin urmare, va beneficia de condiții speciale, în sensul în care se va juca pe principala arenă a turneului, Rod Laver, cu o capacitate de 14.820 de locuri. Prin aceasta, organizatorii vor să arate că o consideră pe Simona Halep ca făcând încă parte din rândul celor mai bune jucătoare ale lumii.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia

Partida Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia se joacă joi, 20 ianuarie, de la ora 12:00 pe principala arenă, Rod Laver, în turul 2 al Australian Open și o puteți urmări în direct și în exclusivitate pentru România pe canalul Eurosport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Melbourne, până la începutul săptămânii viitoare, va fi o vreme călduroasă, cu maxime în permanentă creștere. Dacă miercuri, 19 ianuarie, erau preconizate în jur de 28 de grade, joi, 20 ianuarie, temperatura va urca spre 30 de grade, cu cer permanent senin. Seara, la ora 21:00, vor fi în jur de 23-24 de grade.

Simona Halep nu a fost mulțumită de evoluția sa din primul tur

Simona Halep a jucat în primul tur la actuala ediție de Australian Open cu poloneza Magdalena Frech, pe care a depășit-o în două seturi. Cu toate acestea, românca și-a făcut autocritica după meci, susținând că nu este mulțumită de calitatea jocului ei, pe care trebuie urgent să îl îmbunătățească, pentru a putea continua parcursul victorios.

ADVERTISEMENT

Brazilianca Beatriz Haddad-Maia, locul 82 WTA, a avut parte de un meci de mare luptă în primul tur, impunându-se cu 2-1 în fața americancei Katie Volynets, după ce aceasta reușise să își adjudece primul set. A fost o victorie muncită a sud-americancei.

Are în față o jucătoare suspendată pentru dopaj în 2019

Brazilianca de origini libaneze a fost suspendată provizoriu în 2019, după ce a fost găsită dopată la un control. În probele luate au fost descoperite două substanțe interzise, anabolizante (derivați de testosteron) – ARM S-22 și SARM LGD-4033.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a propus să ajungâ cât mai sus în acest prim turneu de Grand Slam al anului, mai ales că a jucat aici sfert de finală anul trecut și are de apărat multe puncte. Obiectivul ei este să revină cât mai repede cu putință în TOP 10 al tenisului feminin.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia

Pentru casele de pariuri, sud-americanca parcă nici nu ar exista. Pentru că victoria Simonei Halep este cotată între 1,05-1,10, iar o mare surpriză ajunge la cota 8,00. Dacă ar reuși doar să îi ia un set Simonei, Haddad-Maia ar avea o cotă fantastică, de 4,10.

Simona Halep și Beatriz Haddad-Maia s-au mai întâlnit o singură dată până acum, tot în faza turului 2 la un turneu de Grand Slam. S-a întâmplat în vara lui 2017, la Wimbledon, și a fost o victorie facilă pentru româncă, aceasta câștigând în două seturi.

ADVERTISEMENT