Sport

Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia 3-6, 6-2, 4-6 în semifinalele WTA Birmingham. Pe ce loc a ajuns Simo după ce a ratat calificarea în finală. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre mecirile Simonei Halep cu Beatriz Haddad-Maia și Soranei Cîrstea cu Shuai Zhang, din semifinalele turneului WTA Birmingham, competiţie desfăşurată pe iarbă.
18.06.2022 | 09:33
Simona Halep  Beatriz HaddadMaia 36 62 46 in semifinalele WTA Birmingham Pe ce loc a ajuns Simo dupa ce a ratat calificarea in finala Video
Simona Halep - Beatriz Haddad-Maia Live video ora 14:30 în semifinala WTA Birmingham. Primul examen greu pentru Simo. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
19-06-2022
12:26

Simona Halep a urcat pe locul 19

Pentru parcursul de la WTA Birmingham, unde a ajuns până în semifinale, Simona Halep a încasat 10.100 de dolari şi a primit 110 puncte WTA. După turneul din Marea Britanie, românca va merge în Germania, unde va juca la WTA Bad Homburg. 

Simona Halep a urcat pe locul 19, cu ajutorul punctelor primite la WTA Birmingham, după ce a început săptămâna pe poziţia a 20-a. În acest moment, fostul număr 1 mondial are 2.305 puncte, în timp ce Angelique Kerber, jucătoarea de pe locul 18 are 2.419 puncte.

19-06-2022
10:08

Simona Halep - Beatriz Haddad-Maia 3-6, 6-2, 4-6

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

De la aceeaşi oră a jucat Sorana Cîrstea cu Zhang Shuai tot în semifinalele WTA Birmingham.

3-6, 6-2, 4-6: Beatriz Haddad-Maia a câştigat setul decisiv, unul foarte disputat şi cu răsturnări de situaţie, şi s-a calificat în finala turneului, unde o va întâlni pe Zhang Shuai. Sportiva din China a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 4-6, 6-1, 7-6(5).

3-6, 6-2, 4-5: Haddad-Maia face break-ul şi va servi pentru calificarea în finală.

3-6, 6-2, 4-4: Halep reuşeşte să facă break-ul, după ce şi-a pus adversara sub presiune.

3-6, 6-2, 3-4: Haddad-Maia face break-ul şi îşi poate apropia calificarea în finală.

3-6, 6-2, 3-3: Haddad-Maia îşi face serviciul şi egalează situaţia în decisiv.

3-6, 6-2, 3-2: Haddad-Maia face rebreak-ul rapid.

3-6, 6-2, 3-1: Halep face break-ul în setul decisiv, într-un moment cheie al meciului.

3-6, 6-2, 2-1: Halep serveşte bine şi câştigă game-ul.

3-6, 6-2, 1-1: Haddad-Maia câştigă game-ul la zero şi întrerupe seria bună a Simonei Halep.

3-6, 6-2, 1-0: Halep începe bine şi setul decisiv, cu un game câştigat în debut.


3-6, 6-2: Halep câştigă setul al doilea cu un nou break, de această dată la zero. Românca a dominat clar finalul actului secund, cu patru game-uri consecutive câştigate.

3-6, 5-2: Halep şi-a consolidat break-ul şi Haddad-Maia va servi pentru rămânerea în setul al doilea.

3-6, 4-2: Halep reuşeşte să facă primul break din setul al doilea.

3-6, 3-2: Halep câştigă game-ul, iar ambele jucătoare şi-au făcut perfect serviciul în setul 2.

3-6, 2-2: Halep a revenit de la 0-40, pe serviciul adversarei, dar nu a putut să câştige game-ul.

3-6, 2-1: Halep câştigă game-ul, chiar dacă a avut puţine emoţii pe propriul serviciu.

3-6, 1-1: Haddad-Maia egalează cu un game câştigat pe propriul serviciu.

3-6, 1-0: Halep nu are mari probleme medicale şi a câştigat primul game al setului secund.

Înainte de startul setului 2, Simona Halep a cerut un timeout medical. Românca se resimte după ce a alunecat de două ori în timpul primului act.


3-6: Haddad-Maia a servit foarte bine şi a câştigat primul set al semifinalei. Halep pare că nu este în cea mai bună zi a ei, iar nivelul jocului este unul modest.

3-5: Haddad-Maia face un nou break şi va servi pentru câştigarea primului set.

3-4: Haddad-Maia a servit foarte bine şi, pentru prima oară, este la conducere în această semifinală.

3-3: Haddad-Maia face rebreak-ul după un serviciu modest al Simonei Halep.

3-2: După un game foarte lung, Halep a reuşit să facă break-ul. Românca s-a plâns de starea terenului, după ce a alunecat de două ori i-a cerut arbitrului să verifice dacă suprafaţa de joc a fost uscată corespunzător.

2-2: Haddad-Maia face break-ul şi ia al doilea game consecutiv.

2-1: Haddad-Maia reuşeşte să câştige primul game al semifinalei.

2-0: Halep salvează o minge de break şi câştigă game-ul pe propriul serviciu.

1-0: Simona Halep începe foarte bine meciul, cu un break.

A început meciul dintre Simona Halep şi Beatriz Haddad-Maia.

18-06-2022
19:14

Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă, duminică, la aceeași oră. S-ar putea întâlni în finală

Organizatorii turneului WTA 250 de la Birmingham au decis ca semifinalele dintre Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia, respectiv Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, să se joace duminică, de la aceeași oră – 13:00.

S-a luat această decizie pentru ca învingătoarele să aibă aproximativ același timp la dispoziție pentru refacere, în contextul în care ultimul act se va disputat tot duminică, la o oră pe care organizatori o vor face cunoscută, după încheierea ultimului meci din semifinale.

Simona Halep este favorita numărul 2 la câștigarea turneului, în vreme ce Sorana Cîrstea era cotată cu șansa a 6-a la startul competiției. Semifinalele ar fi trebuit să se joace sâmbătă, dar ploaia abundentă a dat peste cap planurile organizatorilor.

18-06-2022
13:30

Meciul Simona Halep - Beatriz Haddad-Maia, amânat pentru duminică

Programul zilei de sâmbătă a fost modificat total din cauza ploii care s-a abătut peste Birmingham. Astfel, meciurile Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia şi Sorana Cîrstea – Shuai Zhang se vor disputa duminică.

Organizatorii au decis să amâne toate partidele zilei, după ce ploaia nu s-a oprit decât pentru câteva minute sâmbătă. În aceste condiţii, duminică se vor disputa semifinalele, iar spre seară va fi programată finala.

18-06-2022
11:18

Ploia perturbă programul la WTA Birmingham

Ploaia își face de cap în Marea Britanie, astfel că meciurile din semifinalele de la WTA Birmingham sunt întârziate.

Întâlnirea dintre Simona Halep și Beatriz Haddad-Maia, programată să înceapă în jurul ore 14:30, a fost reprogramată pentru ora 17:30.

Meciul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia are loc sâmbătă, 18 iunie, cu începere de la ora 14:30, în cea de-a doua semifinală a turneului feminin de tenis de la Birmingham. În prima semifinală va evolua o altă jucătoare din România, Sorana Cîrstea, în compania chinezoaicei Shuai Zhang.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia, din semifinalele turneului WTA de la Birmingham

Confruntarea Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia se desfăşoară sâmbătă, 18 iunie, de la ora 14:30, pe terenul central al turneului de 250 de puncte de la Birmingham. Este cea de-a doua semifinală a competiţiei ce se joacă pe iarbă ca turneu premergător regalului din fiecare an de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Va fi din nou o asistenţă numeroasă, aşa cum a fost permanent la jocurile susţinute de Simona Halep la Birmingham, care a avut parte şi de susţinerea extrem de sonoră a compatrioţilor aflaţi în tribune. De altfel, Halep a şi declarat că mulţumeşte publicului care a apreciat-o şi a primit-o cu multă căldură.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Beatriz  Haddad-Maia

Partida Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia se joacă sâmbătă, 18 iunie, de la ora 14:30, în semifinala a doua a turneului de 250 de puncte de la Birmingham şi este transmisă în direct şi în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Avem două jucătoare din România în semifinale la Birmingham, dar rămâne de văzut cum vor suporta ele scăderea serioasă a temperaturii. După aproape 30 de grade cu 24 de ore înainte, maxima de sâmbătă nu va depăşi 16 grade şi pentru a fi şi mai dificil sunt anunţate şi câteva reprize de ploaie.

Simona Halep, victorii numai la zero în primele trei meciuri la Birmingham

Simona Halep a câştigat toate cele trei partide jucate până acum la Birmingham fără a pierde vreun set: 2-0 cu Lesia Tsurenko, Harriet Dart şi Katie Boulter, dar adversarele întâlnite nu i-au pus mari probleme, fiind situate pe locuri mult în urma ei. Acum însă va avea în faţă o jucătoare în mare formă, aflată pe locul 30 WTA, şi care vine după un turneu câştigat la Nottingham.

ADVERTISEMENT

Brazilianca Beatriz Haddad-Maia, care a avut o lungă perioadă probleme de sănătate, revine în forţă în circuitul WTA. A produs senzaţie la Nottingham, unde nu se număra printre favorite, dar a reuşit victorii la Maria Sakkari, locul 6 în lume, şi în finală la Alison Riske. La Birmingham, le-a executat sec pe cehoaica Petra Kvitova, favorită 5, şi pe Camila Giorgi, favorită 3. Culmea, calificarea cea mai grea a avut-o în optimi cu poloneza Frech, pe care a învins-o în decisiv, la tie-break, după ce a fost condusă la ghemuri cu 4-2.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Beatriz Haddad-Maia

Deşi diferenţa de locuri în clasamentul WTA este foarte mică, Simona locul 20, Beatriz zece poziţii în  urmă, pentru bookmakeri Halep este mare favorită, la o cotă de 1,35. O victorie a braziliencei este cotată generos, la 3,25, iar un singur set luat de aceasta ajunge la cota de 1,85. Haddad-Maia nu este de loc un adversar oarecare şi are şi multă încredere după seria de victorii şi trofeul de la Nottingham.

ADVERTISEMENT

La meciuri directe, Simona Halep stă bine, reuşind să câştige ambele partide disputate în compania sud-americancei. Victorii cu 2-0 reuşite în turnee de Grand Slam: la Wimbledon, în 2017, şi la Australian Open anul acesta, ambele în turul 2. Cel de la Melbourne a fost unul foarte rapid, Haddad-Maia făcând doar două ghemuri, 6-2, 6-0.

ADVERTISEMENT