Carrefour

Foto. Simona Halep, bucuroasă de prima zăpadă din Poiană! Super foto cu liderul WTA

Simona Halep adoră zăpada şi nu avea cum să rateze prima ninsoare din Poiana Braşov, acolo unde campioana noastră se relaxează în vacanţă. Vezi super imaginile cu liderul WTA
27.11.2017 | 16:47
Foto. Simona Halep, bucuroasă de prima zăpadă din Poiană! Super foto cu liderul WTA
ADVERTISEMENT

Campioana noastră este în vacanţă după ce a încheiat pentru prima dată anul în postură de lider mondial WTA. Simona Halep se relaxează în Poiana Braşov, unul dintre locurile ei preferate din România. Recent, constănţeanca a decis să investească într-un hotel din celebra staţiune montană. 

Simona Halep nu a ratat prima zapadă de la Poiana Braşov, mai ales că adoră zăpada şi a ieşit să îşi facă poze. Le-a publicat pe o reţea de socializare şi au devenit foarte repede virale. Susţinătorii campioanei noastre au apreciat şi distribuit fotografiile cu Simona. 

Petrece Crăciunul în Thailanda

Campioana noastră este la Poiana Braşov alături de familia sa şi de mai mulţi prieteni. Chiar dacă adoră iarna, Simona Halep nu va face sărbătorile acasă. Ea va merge în Thailanda pentru un turneu demonstrativ de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va începe noul sezon în turneul de la Shenzen, cel care va începe pe 1 ianuarie. Este singurul turneu pregătitor înainte de Australian Open, care va începe pe 15 ianuarie la Melbourne. 

VEZI VIDEO: 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CARREFOUR
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri