Sporturi

Simona Halep l-a cerut în direct la ESPN pe Darren Cahill antrenor: “Îl împărțim anul viitor?” Promisiunea australianului: “Vin la București dacă iei US Open”

22.08.2019 | 22:57
Simona Halep l-a cerut în direct la ESPN pe Darren Cahill antrenor: “Îl împărțim anul viitor?” Promisiunea australianului: “Vin la București dacă iei US Open”
Simona Halep, ca acasă la US Open

Simona Halep este relaxată înaintede US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Sportiva noastră a luat parte astăzi la o emisiune ESPN, post TV unde Darren Cahill este comentator. 

Simona Halep l-a cerut în direct la ESPN pe Darren Cahill antrenor

Americanii nu au ratat ocazia de a-l avea prezent în studio și pe fostul antrenor al Simonei, care de această dată a jucat un rol special, acela de moderator. Halep a făcut față cu brio tuturor întrebărilor, iar la final le-a oferit fanilor săi de pe Twitter un feedback.

Halep a postat un mesaj amuzant pe Twitter: „Am trecut prin multe împreună, dar azi a fost pentru prima oară când am fost intervievată de Darren”, a scris românca.

Australianul a promis că va fi prezent pe Arena Națională dacă Halep triumfă și la US Open, însă cel mai interesant moment a fost un dialog între Chris Evert și sportiva noastră. Simona a vrut să afle dacă Darren Cahill poate fi în paralel și antrenorul său începând de anul viitor:. „Întreb dacă putem să-l împărțim la anul…”

Atentă, Chris a venit imediat cu o întrebare incomodă pentru Simona: „Stai, acesta este un anunț?” însă sportiva noastră a negat repede varianta.

Simona Halep a câștigat un singur turneu în 2019, însă chiar cel mai prestigios titlu: cel de la Wimbledon. Sportiva noastră a triumfat pe iarba de la All England Club atunci când nimeni nu-i dădea nicio șansă. Halep a câștigat turneul cu un singur set pierdut și după o finală cu Serena Williams.

US Open este singurul turneu unde Simona nu a ajuns niciodată în finală, însă astfel stăteau lucrurile și la Wimbledon. Sportiva noastră e cotată cu a doua șansă la trofeu, devansată fiind în ierarhia bookmakerilor doar de Serena Williams.

Halep va evolua în primul tur cu o jucătoare din calificări, al căreia nume îl va afla în cursul zilei de sâmbătă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri