Simona Halep

Simona Halep, cădere nervoasă în primul set cu Iga Swiatek! Ce a strigat românca

14.02.2021 | 11:23
Simona Halep cadere nervoasa in primul set cu Iga Swiatek Ce a strigat romanca
Simona Halep a avut o cădere nervoasă în primul set al meciului cu Iga Swiatek din optimile de finală ale Australian Open 2021. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut o cădere nervoasă în primul set al meciului cu Iga Swiatek din optimile de finală ale Australian Open 2021.

Halep a pierdut categoric ultima înfruntare cu poloneza, petrecută în 2020 la Roland Garros. După o partidă în care a surprins pe toată lumea, tânăra în vârstă de 19 ani o învingea atunci pe româncă cu scorul de 6-1, 6-2.

ADVERTISEMENT

După victoria categorică din partida cu Veronika Kudermetova, jurnaliștii o văd pe campioana noastră marea favorită la trofeul de la Melbourne.

Cădere nervoasă pentru Simona Halep în meciul cu Iga Swiatek

Jocul a fost echilibrat în prima parte a setului întâi, dar la mijlocul acestuia Simona Halep a avut o cădere nervoasă fiind nemulțumită de felul cum joacă în partida cu Iga Swiatek din optimile de la Australian Open 2021.

ADVERTISEMENT

La 3-2 pentru poloneză și 15-30 pe serviciul lui Halep, românca a avut un moment de frustrare și a început să țipe: ”Pe dreaptaaa!” Campioana noastră era nemulțumită de faptul a ales neinspirat să lovească înspre forehand-ul polonezi, principala armă a adversarei.

În cele din urmă, Simona Halep și-a luat serviciul. În game-ul următor a ratat mai multe șanse de break, iar poloneza a știut să profite de faptul că a scăpat din acel moment și și-a adjudecat setul cu 6-3.

ADVERTISEMENT

În schimb, românca și-a dat drumul la jocul ei de înalt nivel și s-a impus extrem de clar în setul secund cu 6-1. Halep și Swiatek au intrat astfel în decisivul care va decide cine va merge în sferturi să o întâlnească pe Serena Williams.

Simona Halep practică un tenis de clasă mondială, iar acest lucru nu trece neobservat de specialiști. George Cosac, vicepreședintele FRT, a dezvăluit care este cel mai mare atu al numărului 2 mondial.

ADVERTISEMENT

Românca poziționată pe locul 2 în ierarhia WTA susține că este foarte încântată de perspectiva de a o întâlni din nou pe campioana de la Roland Garros și este gata să își ia revanșa după eliminarea de la Paris.

ADVERTISEMENT