Simona Halep

Simona Halep, cadou superb primit de la Darren Cahill. Românca a apreciat gestul antrenorului său. FOTO

14.12.2019 | 20:37
Simona Halep cadou superb primit de la Darren Cahill Romanca a apreciat gestul antrenorului sau FOTO
ADVERTISEMENT

Simona Halep se antrenează pentru sezonul din 2020 în Dubai, iar sportiva din România care ocupă locul 4 în clasamentul WTA a primit un cadou superb de la antrenorul său după o ședință de pregătire intensă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Simona Halep, cadou superb primit de la Darren Cahill

Darren Cahill i-a adus Simonei Halep din Ausralia o bluză și o șapcă de la clubul său favorit. Antrenorul sportivei noastre este fanul declarat al celor de la Port Adelaide și a făcut-o și pe Simo să iubească acest club.

ADVERTISEMENT

Simona Halep i-a făcut pe plac lui Darren Cahill, s-a îmbrăcat în tricoul primit de la el și a pus șapca pe cap, iar apoi s-au fotografiat împreună. Imaginea a fost urcată de antrenorul din Australia pe contul său de instagram.

Am adus echipamentul celor de la Port Adelaide pentru cantonamentul din Dubai cu super fata noastră, Simona Halep, a scris Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simon Halep e fana celor de la Port Adelaide

Nu este prima dată când Simona Halep primește echipament de la Port Adelaide. În urmă cu un an, sportiva din Constanța se declara fana australienilor și a dezvăluit cum a ajuns să iubească acest club.

”Știu cât de mult înseamnă acest club pentru Darren, pentru tatăl lui și pentru familia lui. Cei de la club sunt norocoși că au cel mai bun antrenor de tenis din lume în conducere.

ADVERTISEMENT

Port Adelaide a devenit și clubul meu și le doresc jucătorilor și echipei mult noroc”, a scris Simona Halep, jucătoarea care ocupă locul 4 în clasamentul WTA, pe Instagram, în urmă cu un an.

Darren Cahill face parte din conducerea clubului Port Adelaide

Darren Cahill a fost cooptat în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide în luna decembrie a anului 2018. În trecut, antrenorul Simonei Halep a fost ambasadorul clubului. Mai mult, John Cahill, tatăl lui Darren Cahill, a jucat pentru Port Adelaide timp de 15 ani, în perioada 1958 – 1973.

ADVERTISEMENT

“Darren Cahill s-a alăturat comitetului de directori al Port Adelaide Football Club, cu efect imediat. Cahill se alătură clubului după o strălucită carieră în tenisul profesionist, în care a câştigat 15 titluri ca jucător, şi i-a antrenat pe Andre Agassi, Lleyton Hewitt şi, cel mai recent, pe Simona Halep, toţi aceşti jucători devenind numărul 1 mondial. Bine ai venit, Darren”, a anunţat clubul în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT