Video. Halep, calificare cu mari emoţii în optimile de finală

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells după un meci dramatic cu locul 165 WTA, Caroline Dolehide, scor 1-6, 7-6 (3), 6-2.
12.03.2018 | 12:51
Video Halep calificare cu mari emotii in optimile de finala

Update, ora 3:43 / Simona Halep se califică în optimi la Indian Wells după ce a trecut de Caroline Dolehide, 19 ani, din SUA, scor 1-6, 7-6 (3), 6-2. În următoarea fază, Halep o va înfrunta pe Qiang Wang, din China, locul 55 WTA. Aceasta a trecut la pas de Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-2. Partida se va juca marţi noapte.

 

 

 


6-2. Game, set, meci!

5-2. Dolehide rămâne în meci.

5-1. Game pentru Halep.

4-1. Break Halep, Dolehide pare căzută.

 

3-1. Halep îşi pierde serviciul după o minge tratată superficial.

 

3-0. Un nou break realizat de Simona, cu un retur fenomenal.

2-0. Simona îşi face serviciul.

1-0. Simona Halep începe perfect în decisiv, cu break.

 


 

7-6. Simona Halep se impune în tiebreak, la trei, şi trimite meciul în decisiv.

 

6-6. Dolehide duce setul doi în tiebreak.

6-5. Simona, din nou în avantaj în setul doi.

5-5. Dolehide îşi face serviciul şi avem prelungiri în set.

5-4. Simona îşi pierde iar serviciul.

5-3. Din nou break, Simona serveşte pentru a trimite meciul în decisiv.

4-3. Simona îşi pierde serviciul.

 

4-2. Simona Halep face primul ei break în partidă.

 

3-2. Simona îşi face serviciul. Darren Cahill, pe teren pentru oncourt coaching.

2-2. Halep nu se regăseşte la retur.

2-1. Simona îşi face serviciul după ce salvează şase mingi de break!

 

1-1. Dolehide salvează o minge de break şi face game.

1-0. Simona loveşte spectaculos şi îşi face serviciul.

 


1-6. Dolehide închide setul cu o lovitură spectaculoasă. Simona este în mare dificultate. 

 

1-5. Dolehide face din nou break şi serveşte pentru set.

1-4. Dolehide, game la zero.

1-3. Halep îşi face serviciul după ce a salvat două mingi de 0-4.

0-3. Dolehide îşi face serviciul uşor de această dată.

 

0-2. Dolehide face break.

 

0-1. Dolehide îşi face serviciul după ce a salvat cinci mingi de break.

 

UPDATE / Roger Federer trece de Federico Delbonis, scor 6-3, 7-6 (6) şi va juca în următorul tur cu sârbul Filip Krajinovic. În câteva minute începe partida Halep – Dolehide.


UPDATE / O nouă surpriză! Novak Djokovic pierde în trei seturi cu Taro Daniel, scor 6-7 (3), 6-4, 3-6. Urmează să se reia partida Federer – Delbonis, de la 6-3, 2-2. Apoi, pe terenul central intră Simona Halep, pentru a o înfrunta pe Caroline Dolehide.


UPDATE / Se joacă pe Stadionul 1, pe care va urma şi partida Simonei Halep. Petra Kvitova a fost eliminată surprinzător de Amanda Anisimova, 16 ani. Detalii aici. Urmează Taro Daniel – Novak Djokovic. Apoi va continua partida Federer – Delbonis, după care este programată Halep.


 

UPDATE / Site-ul oficial al WTA remarcă faptul că Halep a devenit deja o obişnuită a fazelor avansate de la Indian Wells. Cu o victorie în faţa Carolinei Dolehide ar ajunge pentru a patra oară în ultimii cinci ani în optimi. A ratat în 2017, când a fost eliminată de Kristina Mladenovic.


UPDATE / Simona Halep joacă la noapte, în jurul orei 2, ora României contra americancei Caroline Dolehide. Partida va avea loc pe arena principală de la Indian Wells, în al patrulea meci al zilei, imediat după jocul pe care îl va disputa Roger Federer.

Update,ora 21:20 / Simona Halep a fost invitată la postul de radio al BNP Indian Wells Open şi a vorbit despre partida din turul 3 contra americancei Caroline Dolehide, 19 ani.

“Nu ştiu foarte multe despre ea, nu ne-am mai întâlnit. Voi verifica pe Internet pentru a vedea cum loveşte, voi vorbi şi cu antrenorul meu. Dar mă gândesc în primul rând la jocul meu. Trebuie să fiu agresivă, să o împing mai în spatele terenului, şi să mă apăr bine”, a declarat Halep.


A fost o veste surprinzătoare pentru Simona, care va juca pentru un loc în optimile de finală de la Indian Wells contra favoritei locale, Caroline Dolehide. În vârstă de 19 ani, aceasta a produs poate cea mai mare surpriză a acestei faze. A trecut de Dominica Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Dolehide, locul 165 WTA, este la prima mare victorie a carierei, iar partida contra Simonei Halep, liderul mondial, este deja o şansă uriaşă pentru tânăra jucătoare din SUA. Dolehide are un joc bazat în special pe forţă, dar uneori poate fi deficientă la capitolul mişcare în teren.

Simona Halep – Caroline Dolehide LIVE STREAM Indian Wells turul 3

Simona Halep – Caroline Dolehide LIVE STREAM Indian Wells turul 3. Partida dintre Simona Halep şi Caroline Dolehide se va disputa duminică, după ora 21:00. Programul acelei zile, în care se dispută primele meciuri din turul 3, nu a fost încă anunţat de organizatori. În mod cert partida se va desfăşura pe terenul central.

Simona Halep – Caroline Dolehide LIVE STREAM Indian Wells turul 3. Dacă va reuşi să o învingă pe Dolehide, Simona Halep va juca în optimile de finală împotriva câştigătoarei dintre Wang şi Mladenovic. Ambele vin după victorii importante, prima cu Mertens, iar a doua cu Stosur.