Fotbal international

VIDEO. Halep, învinsă în finala de la Beijing! Campioana noastră urcă pe primul loc WTA. Prima reacţie: “N-am cum să fiu supărată!”

UPDATE, ora 13:46 / Simona Halep a declarat la finalul meciului că vrea să se bucure de faptul că devine lider mondial, dar că i-af fi plăcut să se încoroneze la Beijing în faţa unui public...
08.10.2017 | 23:59
VIDEO Halep invinsa in finala de la Beijing Campioana noastra urca pe primul loc WTA Prima reactie Nam cum sa fiu suparata

UPDATE, ora 13:46 / Simona Halep a declarat la finalul meciului că vrea să se bucure de faptul că devine lider mondial, dar că i-af fi plăcut să se încoroneze la Beijing în faţa unui public atât de cald: “Nu pot fi supărată că am pierdut meciul pentru că a fost o surpriză grozavă pentru mine. De mâine voi deveni lider mondial şi vreau să mă bucur de moment. Sigur, voiam să câştig finala, mai ales că am nişte suporteri senzaţionali în China. Vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor, echipei mele, familiei mele şi mă voi întoarce”

ffffffff

GAME, SET şi MECI, Caroline Garcia! Franţuzoaica se impune în finala de la Beijing cu scorul de 6-4, 7-6 (7-3) împotriva Simonei Halep. A fost un meci spectaculos, ambele jucătoare fiind la un nivel foarte înalt. Garcia face “dubla” Wuhan – Beijing şi urcă până pe locul 9 în clasamentul WTA. Simona Halep va urca pe primul loc începând de luni. 

caro

6-6, GAME Halep! Meciul intră în tiebreak!

gd

6-5, GAME Garcia! Franţuzoaica îşi asigură tiebreak-ul în acest set

gd

5-5, GAME Halep! Simona nu are emoţii pe propriul serviciu şi acum presiunea se mută pe Garcia

www

4-5, GAME Garcia! Caroline câştigă un game important şi Halep va servi sub presiune

ssaaaaa

4-4, GAME Halep! Simona reuşeşte rapid să egaleze. Un break ar fi perfect în acest moment

sssssssss

3-4, GAME Garcia! Simona ratează 9 mingi de break în mod incredibil. Game-ul a durat 15 minute şi Garcia închide la prima minge de game

ssdaaa

3-3, GAME Halep! Simona îşi face serviciul, dar resimte dureri în zona coapsei

* Simona Halep a cerut intervenţia terapeutului acuzând dureri în zona coapsei

3  

3

2-3, GAME Garcia! Franţuzoaica are nevoie de o pauză de coaching şi tatăl său, Paul, e pe teren şi îi oferă sfaturi şi în acest set sddd

2-2, GAME Halep! Simona egalează în setul secund

sssa

1-2, GAME Garcia! Caroline serveşte foarte bine şi conduce în setul secund

ggg

1-1, GAME Halep! Simona a servit bine şi egalează. Meci foarte echilibrat

ffff

0-1, GAME Garcia! Caroline continuă jocul constant din prima manşă şi îşi face serviciul

sa

Start în setul secund 4-6, SET Garcia! Franţuzoaica închide setul pe serviciul Simonei Halep. Campioana noastră trebuie să fie puţin mai agresivă pe propriul serviciu 

ssada

4-5, GAME Garcia! Caroline îşi ţine serviciul, deşi Halep a revenit de la 0-40 la 40-40

4-4, GAME Halep! Simona ţine aproape de adversară. Serveşte bine

3qwz

3-4, GAME Garcia! Franţuzoaica a cerut o pauză de coaching

xxx

3-3, GAME Halep! Simona salvează o minge de break şi egalează situaţia

ssa

2-3, GAME Garcia! Schimb maraton câştigat de Garcia la minge de game. Antrenorul şi tatăl sportivei, Paul, îi sugerează din tribună, prin semne, cum trebuie să joace

  rrr

2-2, GAME Halep! Simona îşi face serviciul şi egalează

ffff

1-2, GAME Garcia! Caroline îşi face serviciul şi preia conducerea în debut

sssaaaa

ggkgr

1-1, BREAK Garcia! Solid game la primire pentru franţuzoaică

ggkgr

1-0, BREAK Halep! Simona începe perfect finala. Break la zero

simona

Începe finala. Serveşte Garcia

ddw

UPDATE, ora 11:30 / Cele două jucătoare au intrat pe teren şi sunt la încălzire. Acoperişul arenei din Beijing este tras din cauza ploii. 

egee

UPDATE, ora 11:12 / Martina Hingis şi Yung Chan câştigă titlul de dublu de la WTA Beijing. Dublul elveţiano-chinez a trecut în finală de Hlavackova şi Babos în două seturi, 6-1, 6-4. În 20 de minute începe finala dintre Halep şi Garcia. 

Simona Halep este noul lider mondial din tenis. Campioana noastră a învins-o pe Jelena Ostapenko în semifinalele de la Beijing cu 6-2, 6-4 şi va juca finala turneului chinez împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia. Meciul va începe la ora 11:30 şi va putea fi văzut LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM finala WTA Beijing! Campioana noastră o conduce pe Garcia la capitolul meciurilor directe cu 2-0. În 2016, Simona a trecut în trei seturi de Caroline la Sydney: 6-4, 2-6, 6-1, iar în acest an, campioana noastră a învins-o în două seturi: 6-4, 6-2 la Toronto. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM finala WTA Beijing! Franţuzoaica, în formă foarte bună 

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM finala WTA Beijing. După euforia victoriei din semifinale care i-a garantat urcarea pe prima poziţie în ierarhia WTA, Simona Halep a declarat că va stabili tactica pentru meci duminică dimineaţa: “Duminică la prima oră voi stabili cu echipa mea tactica pe care o voi aborda. O cunosc pe Garcia, e o oponentă puternică. Trebuie să am în minte meciurile cu Şarapova şi Ostapenko, pentru că şi Garcia joacă similar”

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM finala WTA Beijing. Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM finala WTA Beijing! Caroline Garcia s-a calificat în finală după ce a învins-o în două seturi pe cehoaica Petra Kvitova, 6-3, 7-5. Franţuzoaica trece prin cea mai bună formă din carieră după ce săptămâna trecută a reuşit să câştige titlul la Wuhan, după o finală cu Ashley Barthy, scor 6-7, 7-6, 6-2. Garcia şi Johanna Konta se luptă pentru ultimul loc calificant pentru Turneul Campionilor.

Tags: