Sporturi

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0. Simona a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului și set decisiv pentru calificarea în turul 3 la Miami. Prima reacție

26.03.2021 | 02:01
Simona Halep  Caroline Garcia 36 64 60 Simona a avut nevoie de interventia fizioterapeutului si set decisiv pentru calificarea in turul 3 la Miami Prima reactie
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami după ce a învins-o pe Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0. O va înfrunta în următoarea rundă pe învingătoarea dintre Anastasija Sevastova și Coco Gauff, partidă programată în această dimineață.

“Mereu mă aștept la meciuri grele contra ei, servește atât de bine. Pentru mine, în schimb, serviciul nu a mers așa bine azi. În setul doi am schimbat tactica, a mai comis și ea unele greșeli. Și am simțit că pot să revin.

ADVERTISEMENT

Nu am mai jucat de la Melbourne. Am avut probleme la umăr, încerc să găsesc ritmul. Sunt aici să lupt la fiecare meci”, a declarat Halep după ce s-a calificat în turul 3.

Simona Halep a câștigat opt game-uri la rând și s-a calificat în turul 3 la Miami. A avut probleme medicale în partida cu Garcia

6-0. Simona Halep câștigă setul decisiv la zero.

5-0. Simona este la un pas de turul 3 la Miami.

4-0. Simona face un nou break.

3-0. Simona își face din nou serviciul.

2-0. Break reușit de Halep.

1-0. Simona începe bine și decisivul.


6-4. Simona face break după un game prelungit. Avem set decisiv.

5-4. Simona își face serviciul fără probleme.

4-4. Garcia oprește seria Simonei.

4-3. Game de serviciu fără emoții pentru româncă.

3-3. Break reușit de Simona Halep.

2-3. Simona Halep salvează o minge de break.

1-3. Garcia își face serviciul.

UPDATE, 25 martie, ora 00:53 / Simona Halep are din nou probleme medicale și a cerut intervenția fizioterapeutului. Nu este vechea accidentare la spate, ci dureri la umărul drept.

ADVERTISEMENT

1-2. Simona reduce din diferență în setul doi.

0-2. Simona cedează un game prelungit, în care a avut trei șanse de break.

0-1. Simona își pierde serviciul și în startul setului secund.


Simona Halep nu și-a găsit ritmul în primul set de la Miami. A pierdut patru mingi pe propriul serviciu, toate în același game

3-6. Garcia își face serviciul și închide primul set.

3-5. Game la zero pentru Halep.

2-5. Garcia revine de la 0-30 și își face serviciul, ajutată și de erorile Simonei.

2-4. Garcia face break la zero, cu primele ei puncte pe serviciul Simonei.

2-3. Garcia trece din nou în avantaj.

2-2. Simona, din nou fără emoții la serviciu.

1-2. Garcia își face din nou serviciul.

1-1. Simona își face serviciul la zero.

0-1. Garcia îşi face serviciul, după ce Simona a ratat o minge de break.


UPDATE, 25 martie, ora 23:48 / Aryna Sabalenka o elimină pe Tsvetana Pironkova la capătul unui meci în care ambele jucătoare au ratat mai multe mingi de meci. Urmează Halep – Garcia pe Court 1, în jurul orei 00:00 a României. 


ŞTIRE INIŢIALĂ, 25 martie, ora 12:23 / Pentru Simona Halep este prima apariţie de la Australian Open încoace şi din acest punct de vedere sportiva noastră este dezavantajată în faţa franţuzoaicei, care a continuat să joace şi la alte competiţii după Grand Slam-ul de la Melbourne, având destule meciuri în picioare.

ADVERTISEMENT

Şi la Miami, Caroline Garcia are deja o partidă disputată, în primul tur. Din păcate, una fără istoric în faţa Mihaelei Buzărnescu. Românca a adunat doar trei ghemuri în cele două seturi, semn al dominaţiei totale a franţuzoaicei.

Simona Halep – Caroline Garcia Live stream Digi Sport 2

Partida Simona Halep – Caroline Garcia se dispută joi, 25 martie, de la ora 23:00, în turul doi al Miami Open şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane doar pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi viziona în format LIVE VIDEO şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca spre Statele Unite, Simona a declarat că nu merge la Miami cu scopul de a câştiga turneul, ci de a-şi reintra în ritm, urmând a lua meci cu meci şi a vedea cât de departe a ajuns în turneu. Ultima dată, în 2019, Halep s-a oprit în semifinală, unde a fost învinsă de Karolina Pliskova, una dintre puţinele victorii ale cehoaicei în faţa româncei.

Simona conduce detaşat în faţa Carolinei

De aceea nu va exista nici un fel de presiune, Simona dorind să se reacomodeze cu competiţia după ce a luat o pauză de mai bine de o lună. Ea speră ca suprafaţa rapidă să nu o deranjeze la spate, acolo unde a acuzat ceva probleme încă din perioada Australian Open.

Caroline Garcia este una dintre victimele preferate ale Simonei Halep. Până în prezent s-au întâlnit de şapte ori şi în şase meciuri s-a impus românca. O singură dată, în 2017, la Beijing, a câştigat Garcia, în finală, în două seturi: 6-4, 7-6.

Ultima confruntare a fost la Fed Cup, în 2019

Ultima confruntare a avut loc în 2019 la semifinala Fed Cup, la Rouen, unde România a pierdut dramatic în faţa Franţei. Simona a revenit de la 0-1 şi a câştigat, însă la final cele care s-au bucurat au fost Garcia şi colegele ei, după partida de dublu.

Garcia ocupă locul 51 în ierarhia WTA în timp ce Simona a coborât pe 3 după Australian Open. Bookmakerii o văd însă mare favorită pe Halep, căreia îi acordă cota de 1,30 la victorie faţă de 3,75 pentru franţuzoiacă. Un set luat de Garcia face mult mai mult decât succseul Simonei, 1,80.

ADVERTISEMENT