Sport

Simona Halep, a șasea șansă la câștigarea Australian Open 2022. Ce cotă are Emma Răducanu pentru o nouă surpriză

Mai sunt câteva zile până la startul Australian Open 2022, iar casele de pariuri o văd pe Simona Halep cu a șasea șansă la câștigarea trofeului după ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1.
11.01.2022 | 12:32
Simona Halep a sasea sansa la castigarea Australian Open 2022 Ce cota are Emma Raducanu pentru o noua surpriza
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a avut un start de sezon fulminant și și-a trecut în palmares primul titlu din acest sezon și al 23-lea din carieră.

Victoria de săptămâna trecută i-a adus o urcare de cinci locuri în clasamentul WTA, până pe poziția 15, și astfel ea demonstrează că este țintită pe obiectivul de a reveni în Top 10.

ADVERTISEMENT

Ce șanse are Simona Halep să câștige Australian Open 2022

După succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a decis să se retragă de la WTA Sydney și se pregătește acum de participarea la Australian Open 2022, acolo unde este văzută cu a șasea șansă la câștigarea trofeului.

Casele de pariuri oferă o cotă de 14,00 ca românca să triumfe la primul turneu de Grand Slam al anului, fiind pusă pe picior de egalitate cu bielorusa Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, și Paula Badosa din Spania, locul 9 WTA.

ADVERTISEMENT

Câștigătoare surpriză la US Open anul trecut, britanica cu origini române Emma Răducanu, locul 18 WTA, are o cotă de 22,00 să se impună și la Antipozi. O cotă asemănătoare a primit și canadianca Leylah Fernandez, locul 24 WTA, nimeni alta decât finalista de la Flushing Meadows.

Barty și Osaka, principalele favorite

Principala favorită la câștigarea Australian Open 2022 este ocupanta primei poziții în clasamentul WTA, Ashleigh Barty. După ce săptămâna trecută a câștigat turneul de la Adelaide, australianca este favorită și la Melbourne, cu o cotă de 2,75.

ADVERTISEMENT

Cu șansa a doua la marele trofeu este văzută japoneza Naomi Osaka, locul 14 WTA. Dublă campioană la Australian Open și US Open, nipona are o cotă de 5,50 pentru un nou succes la Antipozi.

În spatele celor două favorite se află Garbine Muguruza din Spania, locul 3 WTA, și poloneza Iga Swiatek, locul 8 WTA, ambele cu o cotă de 12,00, și estona Anett Kontaveit, locul 7 WTA, cu o cotă de 13,00.

ADVERTISEMENT

Halep a vorbit deschis de alegerile de la nuntă

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este Australian Open 2022, desfășurat în perioada 17-30 ianuarie. Cea mai bună performanță a ei la Antipozi datează din 2018, atunci când a ajuns până în finală, dar a pierdut în trei seturi în fața lui Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6.

Simona Halep a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc, la care a avut invitați de marcă, pentru canalul de comunicare al Australian Open, unde a dezvăluit cum și-a ales rochiile care au costat o avere.

Campioana noastră nu este interesată de trenduri și tendință în modă și mereu se îmbracă așa cum simte și cum îi place. Nici măcar pentru cununia civilă nu și-a făcut ținutele pe comandă.

ADVERTISEMENT