Simona Halep

Şi accidentată, Halep putea redeveni numărul 1 mondial!

Kerber ar fi putut să o facă pe Simona Halep lider mondial şi în ciuda retragerii româncei de la Doha
16.02.2018 | 20:30
Si accidentata Halep putea redeveni numarul 1 mondial

UPDATE / Angelique Kerber a pierdut meciul cu Wozniacki în setul decisiv, astfel că Simona Halep a ratat şansa de a redeveni liderul circuitului WTA


Simona Halep poate redeveni locul 1 WTA în ciuda faptului că s-a retras de la Doha! Astfel, la această oră, se dispută meciul Angelique Kerber – Caroline Wozniacki, aflat în setul decisiv. În caz că pierde cu Kerber, Wozniacki pierde fotoliul de lider mondial! 


6-0, 6-4, GAME, SET ŞI MECI Halep. Simona încheie până la urmă acest meci şi merge în semifinale, acolo unde o va întâlni pe Garbine Muguruza. Partida a durat o oră şi 24 de minute. 

6-0, 3-3 GAME Halep. Simona salvează ŞASE mingi de break şi restabileşte egalitatea. Bellis joacă din ce în ce mai agresiv, dar Simona luptă fantastic! 

6-0, 2-3 GAME Bellis. Catherine Bellis iese cumva din acest game complicat. Salvează patru mingi de break şi preia din nou conducerea.

6-0, 2-2 GAME Halep. Simona restabileşte egalitatea şi îi mai taie americancei din elan, care a început să joace mult mai agresiv decât în primul set.

6-0, 1-2 GAME Bellis. Catherine Bellis îşi face serviciul pentru prima dată în acest meci şi preia conducerea în actul secund.

6-0, 1-1 GAME Bellis. Tânăra jucătoare pune primul game al acestei întâlniri pe tabelă! 

6-0, 1-0 GAME Halep. Americanca nu reuşeşte să-şi facă până acum serviciul, iar Simona începe şi setul secund la conducere! 

6-0 GAME Halep. Simona încheie primul act cu un scor zdrobitor în 32 de minute! Românca este la un set distanţă de semifinale la Doha! 

5-0 GAME Halep. Un nou break pentru româncă! Bellis este complet debusolată pe terenul central din Doha. Simona va servi pentru primul set. 

4-0 GAME Halep. Simona serveşte perfect! Se distanţează decisiv şi se apropie la doar două game-uri de primul act.

3-0 GAME Halep. Simona obţine cel de-al doilea break al partidei după un game care s-a apropiat de 10 minute. Românca a convertit cea de-a 5-a minge de break! 

2-0 GAME Halep. Simona face repede 40-0 pe propriul serviciu, Bellis revine şi egalează, dar românca îşi face până la urmă serviciul. Se distanţează la două game-uri.

1-0 GAME Halep. Start perfect! Simona Halep obţine break-ul în debutul partidei şi va servi pentru a-l consolida! 

UPDATE: ora 16:46: Simona Halep a câştigat tragerea la sorţi şi a ales primirea! Jucătoarele sunt la încălzire, iar meciul va începe în câteva minute! 

UPDATE, 16 septembrie, ora 16:36: Partida Simona Halep – Catherine Bellis va începe în câteva minute pe terenul central din Doha! VEZI MECIUL HALEP – BELLIS LIVE VIDEO

UPDATE, 16 februarie, ora 16:34: Muguruza o învinge în trei seturi pe Garcia şi se califică în semifinale la Doha, acolo unde o va întâlni pe invingătoarea dintre Simona Halep şi Catherine Bellis. 

UPDATE, 16 februarie, ora 15:50: Muguruza egalează la seturi şi trimite partida în decisiv. Simona Halep vs. Catherine Bellis, imediat după acest meci! 

UPDATE, 16 februarie, ora 15:15: Garcia încheie primul set cu scorul de 6-3. O conduce pe Muguruza la Doha! Simona Halep va juca imediat după acest meci.

UPDATE, 16 februarie, ora 13:30: Simona Halep şi tânăra de doar 18 ani, Catherine Bellis, vor disputa astăzi, în jurul orei 16:00, partida din sferturile de finală de la Doha. Cele două jucătoare vor păşi pe terenul central după finalizarea meciului dintre Muguruza şi Garcia, partidă ce va lua startul la ora 14:30, ora României.

UPDATE, ora 20:00. Meciul Simonei Halep împotriva americancei Catherine Bellis a fost programată vineri, de la ora 16:00. Dacă va trece de americancă, Halep ar putea juca în semifinale cu Muguruza sau Caroline Garcia. 


Turneul WTA de la Doha, de categorie Premier Five, a adus rezultate foarte bune pentru tenisul românesc. După victoriile entuziasmante obţinute de românce în primele zile ale turneului, Simona Halep este prima dintre reprezentantele noastre care se califică în sferturile de finală. 

Simona a obţinut o nouă victorie la Doha şi se află din ce în ce mai aproape de numărul 1 mondial. Constănţeanca a învins-o pentru a cincea oară consecutiv pe Anastasija Sevastova, 6-4, 6-3, în optimile de finală ale turneului de la Doha, reuşind cinci break-uri. Partida a durat 66 de minute şi s-a încheiat cu un punct superb reuşit de Simona. 

Simona Halep – Catherine Bellis LIVE STREAM Doha. Americanca a învins-o clar pe Pliskova

Simona Halep – Catherine Bellis LIVE STREAM Doha. Deşi toată lumea se aştepta la o victorie clară a cehoaicei Karolina Pliskova în faţa tinerei de doar 18 ani din Statele Unite ale Americii, Catherine Bellis, aceasta din urmă a surprins şi a învins-o pe campioana en-titre a turneului din Qatar cu scorul de 7-6 (7-4) şi 6-3. Catherine Bellis este următoarea adversară a Simonei Halep. 

Simona Halep – Catherine Bellis LIVE STREAM Doha. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până în prezent, iar acest fapt face din “Cici” Bellis o adversară surpriză pentru numărul 2 mondial, care s-a calificat în sferturile de finală la Doha fără să piardă vreun set. Meciul este programat să aibă loc vineri, la o oră stabilită de către organizatori.