Sporturi

Simona Halep, certată pentru vacanţa petrecută la schi alături de fostul ei antrenor, Darren Cahill

27.11.2018 | 13:00
Simona Halep certata pentru vacanta petrecuta la schi alaturi de fostul ei antrenor Darren Cahill

Simona Halep a fost certată pentru vacanţa petrecută la schi alături de Cahill. Liderul mondial din WTA şi fostul ei antrenor, Darren Cahill, au petrecut câteva zile la schi în staţiunea austriacă de schi, Solden. Înainte de a publica fotografii din vacanţă pe reţelele de socializare, cei doi au anunţat că nu vor continua să lucreze împreună şi în 2019. Alături de Simona Halep şi Darren Cahill au mai fost și Andrei Cristofor, fizioterapeutul româncei, dar şi preparatorul fizic, Teo Cercel, împreună cu familia sa, Alina Tecşor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României, şi băieţelul celor doi.

Totuşi, Simona nu este scutită de critici. Prima jucătoare a lumii este certată de americani pentru imprudenţa de a schia în timpul recuperării pentru hernie de disc. Jurnaliştii americani de la Tennis Life sunt de părere că schiul este o activitate periculoasă pentru orice jucător de tenis şi-l dau exemplu pe Roger Federer. “Hernia de disc trebuie să fie mai bine, din moment ce Simona Halep a fost săptămâna trecută la schi în Solden, Austria. Este o alegere ciudată pentru un tenismen, chiar periculoasă dacă nu eşti priceput. Până şi Roger Federer a spus că nu va schia decât după ce se va retrage”, se arată în articol.

Simona Halep a fost “pusă la colţ” după ce a ales să schieze în Austria

În urmă cu un an, când a fost întrebat în cadrul unui interviu dacă schiază, Roger Federer a exclus categoric această posibilitate. “În niciun caz. Sunt foarte speriat că mă voi accidenta. Genunchiul meu nu e pregătit pentru această presiune. Chiar şi punerea clăparilor în picioare ar fi o operaţiune dificilă”, a declarat, la vremea respectivă, tenismenul din Ţara Cantoanelor.

Chiar şi aşa, Simona s-a întors teafără din Austria şi se pare că sportiva noastră nu a făcut slalom propriu-zis pe pârtiile din Austria. Ea a scris la o fotografie pe contul personal de Instagram Story că a închiriat echipamentul doar pentru câteva poze alături de oamenii dragi ei. Constănţeanca a anunţat de curând că-şi va începe sezonul 2019 la Sydney, turneu din categoria Premier, care va avea loc o săptămână mai târziu decât competiția din Shenzhen. Şi în privinţa antrenorului a luat o decizie. Ea a ales să meargă singură la câteva turnee pentru a testa această postură.

Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Decizia luată de FCSB în cazul lui Vlad Chiricheș
Decizia luată de FCSB în cazul lui Vlad Chiricheș
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă