Sporturi

Simona Halep, certată pentru vacanţa petrecută la schi alături de fostul ei antrenor, Darren Cahill

27.11.2018 | 13:00
Simona Halep certata pentru vacanta petrecuta la schi alaturi de fostul ei antrenor Darren Cahill

Simona Halep a fost certată pentru vacanţa petrecută la schi alături de Cahill. Liderul mondial din WTA şi fostul ei antrenor, Darren Cahill, au petrecut câteva zile la schi în staţiunea austriacă de schi, Solden. Înainte de a publica fotografii din vacanţă pe reţelele de socializare, cei doi au anunţat că nu vor continua să lucreze împreună şi în 2019. Alături de Simona Halep şi Darren Cahill au mai fost și Andrei Cristofor, fizioterapeutul româncei, dar şi preparatorul fizic, Teo Cercel, împreună cu familia sa, Alina Tecşor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României, şi băieţelul celor doi.

Totuşi, Simona nu este scutită de critici. Prima jucătoare a lumii este certată de americani pentru imprudenţa de a schia în timpul recuperării pentru hernie de disc. Jurnaliştii americani de la Tennis Life sunt de părere că schiul este o activitate periculoasă pentru orice jucător de tenis şi-l dau exemplu pe Roger Federer. “Hernia de disc trebuie să fie mai bine, din moment ce Simona Halep a fost săptămâna trecută la schi în Solden, Austria. Este o alegere ciudată pentru un tenismen, chiar periculoasă dacă nu eşti priceput. Până şi Roger Federer a spus că nu va schia decât după ce se va retrage”, se arată în articol.

Simona Halep a fost “pusă la colţ” după ce a ales să schieze în Austria

În urmă cu un an, când a fost întrebat în cadrul unui interviu dacă schiază, Roger Federer a exclus categoric această posibilitate. “În niciun caz. Sunt foarte speriat că mă voi accidenta. Genunchiul meu nu e pregătit pentru această presiune. Chiar şi punerea clăparilor în picioare ar fi o operaţiune dificilă”, a declarat, la vremea respectivă, tenismenul din Ţara Cantoanelor.

Chiar şi aşa, Simona s-a întors teafără din Austria şi se pare că sportiva noastră nu a făcut slalom propriu-zis pe pârtiile din Austria. Ea a scris la o fotografie pe contul personal de Instagram Story că a închiriat echipamentul doar pentru câteva poze alături de oamenii dragi ei. Constănţeanca a anunţat de curând că-şi va începe sezonul 2019 la Sydney, turneu din categoria Premier, care va avea loc o săptămână mai târziu decât competiția din Shenzhen. Şi în privinţa antrenorului a luat o decizie. Ea a ales să meargă singură la câteva turnee pentru a testa această postură.