Sporturi

Simona Halep, concentrată la maximum după victoria cu Siniakova: „Mă gândesc doar la meciul de mâine. Nu simt oboseală”

09.02.2019 | 17:32
Simona Halep concentrata la maximum dupa victoria cu Siniakova Ma gandesc doar la meciul de maine Nu simt oboseala

După ce Mihaela Buzărnesc a pierdut împotriva Karolinei Pliskova, Simona Halep a adus primul punct României în confruntarea cu Cehia de la Fed Cup, după ce a învins-o 6-4, 6-0 pe Katerina Siniakova. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Cea mai bună sportivă din echipa României se bucură pentru succes, însă gândurile sale se duc deja spre meciul programat duminică împotriva Karolinei Pliskova. Cine va câștiga acel duel, are toate șansele să-și ajute echipa să meargă în semifinalele Fed Cup.

Simona Halep, concentrată la maximum după victoria cu Siniakova

O altă veste bună oferită de Halep este aceea că nu resimte niciun fel de oboseală ori probleme fizice, după ce pe final de 2018 a avut mari probleme din acest punct de vedere.

„Sunt fericită după această victorie, nu simt nicio oboseală, mă gândesc doar la meciul de mâine. Este dificil să joc contra Pliskovei, va fi foarte greu să returnez pe această suprafaţă, ea va avea un mic avantaj şi pentru că va fi susţinută de public. A fost un debut mai dificil pentru că emoția a fost mare” – a spus Simona Halep la TV Telekom Sport.

Cehia are 11 trofee cucerite de-a lungul timpului la Fed Cup, ultimul chiar anul trecut. România are în palmares doar o semifinală, jucată tocmai în 1973. Cehoaicele au învins în finala de anul trecut echipa Statelor Unite ale Americii cu 3-0 la general.

Totuși, în disputa cu noi, cehoaicele nu pot conta pe o sportivă extrem de importantă în echipa lor, Petra Kvitova.