Simona Halep

Simona Halep continuă pregătirile pentru semifinala de Fed Cup: ”Ce dor mi-a fost de zgură”. VIDEO

03.04.2019 | 17:09
Simona Halep continua pregatirile pentru semifinala de Fed Cup Ce dor mia fost de zgura VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep își continuă pregătirile pentru semifinala de Fed Cup împotriva Franței, care va avea loc la Rouen în perioada 20-21 aprilie. Fostul lider mondial se află în vacanță după cele două mari turnee din Statele Unite ale Americii, de la Indian Wells și Miami, dar se antrenează intens pe terenurile de la Stejarii Country Club alături de staful său.

Simona Halep continuă pregătirile pentru semifinala de Fed Cup

Simona Halep a efectuat primul antrenament marți, iar astăzi a apărut din nou pe teren în pregătirea semifinalei de Fed Cup. Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a urcat un videoclip pe Facebook cu ședința de pregătire de miercuri la care a scris: ”Ce dor mi-a fost de zgură”. Pe contul de Twitter, românca a pus un video în slow motion în timp ce servește și a notat: ”Să înceapă sezonul de zgură”.

Oh how I missed you, clay season ??

Gepostet von Simona Halep am Mittwoch, 3. April 2019

După ce s-a întors din Statele Uunite ale Americii, Simona Halep s-a concentrat în primă fază pe relaxare și a postat o fotografie în care apare în Parcul Herăstrău admirînd zarea dincolo de lac. Apoi, românca a efectuat un prim antrenament marți, iar miercuri dimineață a intrat în sala de forță și a postat un video de la un antrenament fizic.

Simona Halep sărbătorește victoria împotriva Karolinei Pliskova în întâlnirea Cehia - România
Simona Halep sărbătorește victoria împotriva Karolinei Pliskova în întâlnirea Cehia – România

Halep, sezon dificil pe zgură

Întâlnirea Franța – România, din semifinalele Fed Cup, se va disputa la Rouen în perioada 20-21 aprilie, iar căpitanul nejucător Florin Segărceanu a anunțat deja lotul pentru jocurile care ne pot duce în premieră în marea finală. Echipa României este în mare parte aceeași de la întâlnirea victoriasă cu Cehia, singura schimbare fiind aducerea Ralucăi Olaru, speciliată în proba de dublu, în locul sportivei Ana Bogdan.

Pentru Simona Halep începe cea mai grea parte a sezonului, fiind jucătoarea care are de apărat cele mai multe puncte în sezonul de zgură, 2.900. Anul trecut, românca a câștigat la Roland Garros, a fost finalistă la Roma și sfertfinalistă la Madrid. Programul ei pe zgură în 2019 începe cu meciul de Fed Cup și continuă cu turneele de la Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.