Sport

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 7-6(2) în sferturi de finală WTA Toronto. Simo, calificare cu mici emoţii în semifinale. Cine e următoarea adversară şi prima reacţie

Meciul Simona Halep - Cori Gauff s-a jucat în sferturile de finală ale turneului WTA de 1000 de puncte de la Toronto. Românca a obţinut victoria în două seturi.
12.08.2022 | 19:00
Simona Halep  Cori Gauff 64 762 in sferturi de finala WTA Toronto Simo calificare cu mici emotii in semifinale Cine e urmatoarea adversara si prima reactie
Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la WTA Toronto 2022 (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT
12-08-2022
19:01

Prima reacţie a Simonei Halep

La scurt timp după câştigarea meciului cu Cori Gauff, Simona Halep a oferit o primă reacţie, pe teren, la capătul unui meci care a durat o oră şi 49 de minute.

“Coco e o jucătoare foarte bună și mi-e greu mereu când joc contra ei. A fost un meci foarte bun azi, a bătut și vântul tare, dar sunt fericită pentru victorie. A fost foarte greu să întorc serva ei, dar am stat concentrată pe fiecare punct și să joc punct după punct. Vă mulțumesc”, a spus Simona Halep.

12-08-2022
18:57

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la WTA Toronto 2022

Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-4, 7-6(2), şi s-a calificat în semifinalele de la WTA Toronto 2022. Românca a avut emoţii mari în setul al doilea, pe care l-a câştigat în tie-break.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Jessica Pegula şi Yulia Putintseva. Partida decisivă pentru calificarea în finala de la WTA Toronto 2022 se va juca sâmbătă.

12-08-2022
18:51

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 7-6(2). Tie-break în setul al doilea

Simona Halep a jucat perfect în tie-break, unde s-a impus cu 6-2.

Simona Halep şi-a pierdut serviciul, când era la un game pentru câştigarea meciului, şi vom avea tie-break în setul al doilea.

12-08-2022
18:33

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 6-5. Avem prelungiri în actul secund

Simona Halep face break-ul şi va servi pentru câştigarea meciului.

Cori Gauff a servit bine şi a rămas în meci, însă Simona Halep are acum ocazia să închidă meciul şi să obţină calificarea în semifinale.

Simona Halep a trecut peste momente grele în al 8-lea game al setului secund. Românca a salvat două mingi de break şi o obligă acum pe Cori Gauff să servească pentru a rămâne în meci.

12-08-2022
18:18

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 4-3. Festival de break-uri în actul secund

Americanca îşi face bine serviciul şi se apropie la un singur game de Simona Halep.

Cori Gauff face un nou break, al patrulea consecutiv din setul al doilea, însă Simona Halep are în continuare un avans de două game-uri.

După ce Cori Gauff a făcut break-ul în game-ul al patrulea, Simona Halep a răspuns imediat cu un rebreak.

12-08-2022
18:06

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 3-1. Desprindere pentru româncă

După trei game-uri consecutive, în setul 2, câştigate de Simona Halep, Cori Gauff reuşeşte să întrerupă seria româncei cu un break.

Simona Halep joacă perfect în setul al doilea şi face un al doilea break, astfel că s-a desprins la 3-0.

12-08-2022
17:59

Simona Halep - Cori Gauff 6-4, 2-0. Start perfect de set, cu break

Cu un serviciu sigur, Simona Halep îşi consolidează break-ul şi conduce cu 2-0 în startul setului al doilea.

Simona Halep a început foarte bine şi al doilea set, după ce a reuşit să facă break-ul în primul game, la fel ca în actul inaugural al meciului.

12-08-2022
17:54

Simona Halep a câştigat primul set cu 6-4

Simona Halep câştigă primul set al meciului cu Cori Gauff, scor 6-4, după ce a închis game-ul cu un as.

Primul set al meciului dintre Simona Halep şi Cori Gauff a durat 46 de minute, iar românca a stat bine la procentajul punctelor câştigate cu returul, dar şi cu primul serviciu.

12-08-2022
17:33

Simona Halep - Cori Gauff 5-4

Cori Gauff închide câştigă game-ul al 9-lea, însă Simona Halep va servi pentru câştigarea setului.

Simona Halep a salvat două mingi de break şi câştigă un game vital. Cori Gauff va servi pentru rămânerea în set.

Românca şi-a consolidat break-ul cu un game câştigat pe propriul serviciu. Cori Gauff serveşte bine şi câştigă la 7-lea game al primului set.

Simona Halep face al doilea break al meciului, după un game foarte lung, în care Cori Gauff a salvat o minge de break. Americanca a fost trădată de serviciu şi a comis două duble greşeli.

12-08-2022
17:12

Simona Halep - Cori Gauff 2-2. Americanca face rebreak-ul

Simona Halep a egalat la 2, pe propriul serviciu, după un game destul de disputat şi de echilibrat.

Cori Gauff face, la rândul ei, break-ul, după ce a accelerat de câteva ori la schimburile de mingi. Apoi, în game-ul al treilea, americanca a servit foarte bine.

Simona Halep a început foarte bine meciul şi a făcut break-ul în primul game al meciului cu Cori Gauff.

12-08-2022
17:06

A început meciul dintre Simona Halep şi Cori Gauff

Simona Halpe şi Cori Gauff se duelează acum pentru calificarea în semifinalele de la WTA Toronto 2022.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

Meciul Simona Halep – Cori Gauff are loc vineri, 12 august, cu începere de la ora 20:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA de 1000 de puncte de la Toronto. Învingătoarea din acest meci se va întâlni în semifinale cu câștigătoarea partidei Jessica Pegula – Iulia Putințeva.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Cori Gauff

Întâlnirea Simona Halep – Cori Gauff se dispută vineri, 12 august, de la ora 20:00, ora României, pe terenul Central al National Bank Open de la Toronto. Este jocul care deschide seria celor patru sferturi de finală, toate urmând a se juca pe Central în următoarea ordine: Jessica Pegula – Iulia Putințeva în sesiunea de zi și Beatriz Hadad-Maia – Belinda Bencic și Karolina Pliskova – Qinwen Zheng în sesiunea de seară.

ADVERTISEMENT

Cu excepția partidei cu Shuai Zhang din turul 2, care a avut loc pe Grandstand Arena, al doilea teren de la WTA Toronto, toate celelalte meciuri ale Simonei Halep s-au jucat pe terenul Central. Simona a câștigat toate partidele cu cu scorul de 2-0 la seturi, având o evoluție bună și constantă.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Cori Gauff

Partida Simona Halep – Cori Gauff se joacă vineri, 12 august, de la ora 20:00, ora României, în sferturile de finală ale Mastersului de 1000 de puncte de la Toronto și este transmisă în direct și în exclusivitate în România doar pe postul Digi Sport 2. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Toronto se anunță o zi cu cer mai mult senin, probabilitate de ploaie de 15 la sută, viteza vântului de 18 km pe oră, umiditate 75 la sută, destul de ridicată. Maxima zilei nu va depăși 24 de grade la ora prânzului, când este programat și meciul dintre Simona Halep și Cori Gauff. În optimi, viteza vântului a deranjat-o pe Halep în câteva rânduri, dar acum va fi mult mai mică.

Simona este acum principala favorită la câștigarea turneului

Ca și la Montreal, în întrecerea masculină, Open-ul Canadei a secerat fără milă toate numele principale la câștigarea trofeului inclusiv la Toronto, unde a ieșit încă din optimi și liderul mondial, poloneza Iga Swiatek. În aceste condiții Simona Halep este considerată acum principala favorită la câștigarea turneului, pe care, de altfel l-a adjudecat de două ori, în 2016 și în 2018.

ADVERTISEMENT

Simona a jucat foarte bine primul set al meciului din optimi cu elvețianca Jil Teichmann, dar în al doilea a avut câteva fluctuații primejdioase, care puteau să întoarcă soarta meciului, dar Simona a reușit să le depășească și să câștige și al doilea set cu 7-5, evitând complicațiile.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Cori Gauff

Bookmakerii văd în Simona Halep jucătoarea cu prima șansă la calificarea în semifinale. Cota pentru succesul Simonei este de 1,60 iar pentru americancă este de 2,40. Un set câștigat de jucătoarea de culoare înseamnă exact valoarea succesului lui Halep, cotă 1,60. Posibilitatea de a se disputa trei seturi are o cotă excelentă, 2,25.

ADVERTISEMENT

Va fi a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Putem vorbi despre un complex Halep pentru Cori Gauff, pentru că scorul este de 3-0 pentru româncă. Mai mult, Gauff nu a luat nici un set. Prima partidă a fost în optimi la Wimbledon, în 2019, următoarele două fiind de anul acesta, la Indian Wells și la Madrid, deci trei suprafețe de joc diferite: iarbă, hard, zgură.

ADVERTISEMENT