Simona Halep

Simona Halep, cotă de două ori mai mare să câştige Australian Open! :o Ce s-a întâmplat după victoria împotriva lui Kanepi

15.01.2019 | 20:03
Simona Halep cota de doua ori mai mare sa castige Australian Open o Ce sa intamplat dupa victoria impotriva lui Kanepi

Simona Halep are o cotă de două ori mai mare la pariuri să câştige Australian Open. Românca a învins-o în primul tur pe Kaia Kanepi, scor 6-7(2), 6-4, 6-2, însă bookmakerii nu o iau deloc în calcul. După victoria de marţi, liderul mondial este creditată cu şansa a 11-a să triumfe la turneul de la Melbourne.

La startul turneului de la Australian Open, Simona Halep avea cotă 9,00 la câştigarea trofeului, fiind considerată a doua favorită. Lucrurile s-au schimbat drastic după victoria din primul tur. În acest moment, românca are cotă 20 să câştige turneul de la Melbourne, ceea ce înseamnă că că a căzut nouă locuri în opinia bookmakerilor.

Simona Halep, cotă de două ori mai mare să câştige Australian Open. Este favorită în meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep are o cotă de două ori mai mare să câştige Australian Open, chiar dacă a obţinut calificarea în turul doi. Românca este devansată de Serena Williams (cotă 4,33), Angelique Kerber (6,00), Arina Sabalenka (10), Naomi Osaka (10), Elina Svitolina (12), Petra Kvitova (14), Karolina Pliskova (16), Ashleigh Barty (18), Sloane Stephens (18) şi Caroline Wozniacki (18).

Simona Halep, cotă de două ori mai mare să câştige Australian Open. E favorită cu Sofia Kenin
Simona Halep, cotă de două ori mai mare să câştige Australian Open. E favorită cu Sofia Kenin

Joi, Simona Halep se va duela cu Sofia Kenin în turul doi de la Australian Open. Românca este mare favorită să câştige meciul, având cotă 1,36 pentru victorie. Un succes al jucătoarei de tenis din Statelele Unite ale Americii poate aduce de 3,15 ori mai mulţi bani în buzunarul celui care va miza pe o surpriză în turul doi. La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Kaia Kanepi, Simona Halep a declarat că nu vrea să mai pună presiune pe ea. “Simt că sunt cu un pas înainte. Nu mai vreau să pun presiune pe mine, dar în continuare mă simt motivată. Mă simt mai bine, iar tot ceea ce voi reuşi de acum încolo este un bonus”, a declarat Simona Halep după meciul din primul tur de la Australian Open.