Sport
notix pixel id

Noua tulpină de COVID i-a dat planurile peste cap Simonei Halep: ”Stau acasă. Sper să dispară carantina”

Invitată la un turneu caritabil în Africa de Sud, alături de nume uriașe din tenisul mondial, Simona Halep nu va putea onora invitația. Apariția noii tulpini de COVID i-a dat planurile peste cap.
30.11.2021 | 13:39
Noua tulpină de COVID i-a dat planurile peste cap Simonei Halep: ”Stau acasă. Sper să dispară carantina”
Simona Halep. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Africa Cares Tennis Challenge era ultimul turneu de pe agenda jucătoarei române de tenis Simona Halep. Sportiva nu va mai face deplasarea la Johannesburg.

Apariția unei noi tulpini de COVID în țările din sudul continentului african au determinat-o pe fosta lideră mondială să rămână la București unde se antrenează pentru primul turneu al anului viitor Australian Open.

Simona Halep: Carantina mă încurcă din punct de vedere mental”

La Johannesburg, Simona Halep urma să participe la un turneu demonstrativ cu caracter caritabil, alături de Venus Williams, Martina Hingis, Iga Swiatek și alte nume importante din tenisul mondial.

ADVERTISEMENT

Însă, din cauza noii situații pandemice, apărută chiar în Africa de Sud, sportiva a decis să rămână în țară pentru a-și pregăti revenirea în circuitul mondial, anul viitor la Australian Open.

”Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. 

ADVERTISEMENT

În Bucureşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici. Poate doar câte un week-end, pentru relaxare. 

Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin”, a spus Simona Halep, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ce și-a propus pentru 2022

Fostul lider mondial a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare debutul noului sezon din circuitul mondial de tenis. 2021 a fost un an greu pentru româncă.

Simona Halep s-a confruntat cu numeroase probleme medicale din cauza cărora a ratat, între altele, participarea la Roland Garros și la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

”Mă uit cu încredere spre 2022, pe care-l aștept cu mare drag, pentru că anul ăsta nu am jucat prea mult.

Am nevoie de meciuri oficiale, sper ca în primele luni din 2022 să am cât mai multe meciuri și să ajung la nivelul de încredere de anul trecut”, a mai spus Halep.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik