Americanii o iau la ţintă pe Simona Halep: “Asta demonstrează cât de precară e forma ei curentă”

Irina Aldea   
in Simona Halep
30/03/2018, 10:51
Americanii o iau la ţintă pe Simona Halep: “Asta demonstrează cât de precară e forma ei curentă”

Forma slabă a sportivei noastre le-a atras atenţia jurnaliştilor americani, care sunt de părere că jucătoarea noastră într-un moment de răscruce al carierei. “Simona Halep se află într-un moment de răscruce în carieră. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top pentru a da câteva confirmări importante că merită să fie pe locul în WTA. Confirmări necesare atât ei cât şi echipei, fanilor şi rivalelor”, notează Tennis World USA.

“La Indian Wells şi Miami, Halep a fost eliminată de Agnieska Radwanska, jucătoare aflată într-o adevărată criză, şi de Naomi Osaka. Aceste eşecuri demonstrează cât de precară e forma curentă a Simonei. Au fost meciuri în care a arătat că are încredere în ea, dar şi meciuri în care şi-a pierdut puterea mentală, care nu va fi niciodată îndeajuns dacă nu crede în ea şi în tenisul ei. Pe zgură, Simona a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze asta şi să-i reducă la tăcere pe cei care o critică”, se arată în articolul publicat recent de Tennis World USA.

Ce urmează pentru Simona Halep

Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. 

Închide ×