Sport

Simona Halep, critici la adresa adversarei după eliminarea de la Montreal: „Nu e corect! Regula asta nu e bună deloc!”

Simona Halep a fost eliminată, de Danielle Collins, din turneul WTA de la Montreal. După meci, Simona Halep și-a criticat adversara pentru faptul că a cerut time-out medical pe finalul partidei.
13.08.2021 | 11:13
Simona Halep critici la adresa adversarei dupa eliminarea de la Montreal Nu e corect Regula asta nu e buna deloc
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost învinsă de Danielle Collins cu scorul 6-2, 4-6, 4-6.

Pentru sportiva româncă, meciul de joi a reprezentat prima partidă după o pauză de trei luni, impusă de accidentarea de la Roma.

Simona Halep, critici la adresa adversarei după eliminarea de la Montreal

Sportiva româncă s-a arătat deranjată de faptul că Danielle Collins a cerut time-out medical pe final de partidă. Însă, în același timp, Halep a recunoscut faptul că adversara ei a prestat un joc bun.

ADVERTISEMENT

„A fost greu pentru mine, pentru că după două ore și jumătate de efort să faci o pauză de zece minute nu e corect.

Cred că regula asta nu e bună deloc, dar unii jucători, atunci când nu au încredere că pot câștiga meciul prin propriile forțe cer ajutorul medicilor, după care aleargă mai bine decât înainte.

ADVERTISEMENT

Asta e, trebuie să progresez pe partea asta, mi s-a întâmplat de câteva ori ca adversarul să ceară time-out medical, iar eu să cad fizic, pentru că atunci când transpiri mult, pierzi multă energie. Dar credit ei, a jucat bine”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă organizată după meciul cu Danielle Collins.

„Sincer, mă simt foarte norocoasă. Nu a fost uşor să trec peste problemele fizice după ce am jucat multe meciuri.

ADVERTISEMENT

M-au afectat fizic şi emoţional. Sunt mândră că am reuşit.

După două ore şi jumătate de joc, ar fi fost dureros să renunţ. Mi-am dorit mult să termin meciul, indiferent dacă pierdeam sau câştigam.

Am jucat amândouă un tenis foarte bun, a fost un meci mare”, a spus Collins, la finalul meciului cu Simona Halep, potrivit wtatennis.com.

ADVERTISEMENT

Simona Halep coboară din nou în clasamentul WTA

Jucătoarea de tenis din România va coborî pe locul 14 în clasamentul WTA, începând ce luni, 16 august.

Simona Halep a intrat într-o perioadă de declin, din cauza accidentării suferite la Roma, care a silit-o să nu participe la mai multe turnee.

ADVERTISEMENT