Simona Halep

Simona Halep, criză de nervi în decisivul cu Ajla Tomljanovic! Şi-a dat cu racheta în cap

10.02.2021 | 13:06
Simona Halep criza de nervi in decisivul cu Ajla Tomljanovic Sia dat cu racheta in cap
ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a pierdut cumpătul în setul decisiv împotriva australiencei Ajla Tomljanovic. Numărul doi mondial a șocat audiența după ce și-a dat cu racheta în cap din cauza tensiunii meciului.

Halep a avut un meci extrem de dificil, care s-a întins pe mai bine de două ore și jumătate și în care adversara a jucat cel mai bun tenis de care este capabilă.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a obișnuit cu momentele în care își pierde cumpătul pe teren, chiar dacă în ultimul a reușit să își controleze mult mai bine emoțiile. În tensiunea partidei incredibile cu Tomljanovic, Halep pur și simplu a avut un moment în care a trebuit să reacționeze.

Simona Halep, un car de nervi în setul decisiv cu Ajla Tomljanovic

Simona Halep a avut o ieșire suprizătoare, după ce în setul decisiv la scorul de 5-4 și 15-15 și-a dat cu racheta în cap și a început să strige către loja în care se afla Darren Cahill: „Ce să fac, ce să fac, ce să fac? Spune-mi ce să fac!”, a exclamat Halep îngrozită de replicile australiencei.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea noastră nu a intrat foarte bine în meci, dar părea că se îndreaptă către o victorie în două seturi, după ce s-a impus cu 6-4, însă a pierdut în mod suprinzător cu același scor setul al doilea în fața numărului 72 WTA.

Halep a continuat și în setul trei cu același joc nesigur, iar australianca conducea la un moment dat cu scorul 5-2, moment în care partida părea pierdea pierdută.

ADVERTISEMENT

Revenire incredibilă a Simonei Halep care câștigă 5 game-uri consecutive și revine de la 5-2

Simona Halep a reușit însă să se adune și să facă în continuare o partidă fabuloasă, cu o răsturnare de meci cu care nu este obișnuită: „Nu am avut cele mai pozitive gânduri, dar mi-am dorit foarte mult să câștig”, a declarat românca la finalul partidei.

Simona a câștigat nu mai puțin de cinci game-uri consecutive și a revenit într-un moment extrem de dificil de la 5-2 în decisiv și a învins-o pe australiancă cu scorul de 7-5. Veronika Kudermetova este următoarea adversară a Simonei Halep de la Australian Open, pe care românca o va întâlni în premieră.

ADVERTISEMENT

În turul al treilea, Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), care a trecut de compatrioata Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2.

ADVERTISEMENT