Sport

Simona Halep, cu moralul la pământ din cauza accidentărilor. Ce spune despre retragere

Simona Halep a trecut prin momente foarte dificile în ultimul an din cauza accidentărilor, dar a trecut peste ele și nu are de gând să se retragă.
27.09.2021 | 16:25
Simona Halep cu moralul la pamant din cauza accidentarilor Ce spune despre retragere
ADVERTISEMENT

Fostul lider WTA a decis să întrerupă colaborarea cu Darren Cahill, deși alături de australian a cunoscut cele mai mari succese.

Campioana noastră a hotărât să-l coopteze în staff-ul său pe antrenorul Adrian Marcu, alături de care a mai lucrat la începutul carierei.

ADVERTISEMENT

În ciuda accidentărilor, Simona Halep nu se gândește la retragere

Anul 2021 a fost marcat de numeroase accidentări pentru Simona Halep, ea dezvăluind că la un moment dat a crezut că nu va mai putea juca tenis. A trecut peste toate problemele medicale și nu se gândește încă la retragere.

”Finalul carierei mele nu este aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit şi îmi doresc să mai joc doi, trei, patru ani.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională. E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut şi e superstiţios”, a declarat Halep, conform as.ro.

Halep, tot mai mult cu gândul la copii

Fostul număr 1 WTA crede că a ajuns la o maturitate care îi permite să joace fără presiune și fără stres. Cu toate acestea, ea a reiterat faptul că își dorește o familie mare cu mulți copii.

ADVERTISEMENT

”Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis.

Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoare de noi ieşiri, de prieteni noi”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Cameră plină de trandafiri de la Toni Iuruc

După un an în care nu a câștigat niciun turneu, ba mai mult nu a jucat nicio finală, Simona Halep este și va rămâne unul dintre marile nume din istoria sportului românesc. FANATIK vă prezintă  30 de gânduri care nu îi dau pace la 30 de ani.

Primul care a surprins-o pe jucătoarea de tenis de ziua ei a fost chiar soțul Toni Iuruc. Acesta i-a umplut camera cu buchete de trandafiri de toate culorile. Plăcut surprinsă de cadoul făcut de alesul inimii, Halep a pozat superbele flori și le-a urcat pe rețelele de socializare.

Chiar în ziua în care a schimbat prefixul, campioana noastră a aflat că  a mai coborât o poziție în clasamentul WTA și a ajuns pe locul 15. Din nefericire, românca are destul de multe puncte de apărat în acest final de an și este posibil ca această coborâre să se accentueze.

ADVERTISEMENT
Tags: