Sporturi

Simona Halep, cu picioarele bandajate la Australian Open: “Nu putea să doarmă din cauza durerilor!” FOTO

19.01.2019 | 10:51

Simona Halep joacă în turul trei de la Australian Open împotriva lui Venus Williams. Liderul mondial a intrat pe arena Margaret Court cu ambele picioare bandajate. În primele două tururi, românca a resimţit dureri acute la nivelul picioarelor. 

Cei de la WTA au remarcat faptul că Halep a intat pe teren cu picioarele bandajate: “Simona Halep are picioarele bandajate. Nu este nicio surpriză că liderul mondial are nişte bandaje pe coapsa piciorului stâng. După meciul chinuitor din prima rundă împotriva estonei Kaia Kanepi, Halep spunea că nu putea să doarmă din cauza durerilor de picioare.

Simona Halep, în timpul meciului cu Venus Williams
Simona Halep, în timpul meciului cu Venus Williams

Simona Halep, cu picioarele bandajate la Australian Open: “Durerea s-a acutizat!”

Durerea s-a acutizat în timpul meciului cu Sofia Kenin, din turul secund, dar a spus că nu a fost prea îngrijorată de aceste dureri. Este o accidentare cauzată de oboseală mai degrabă decât ceva acut”, se arată pe site-ul WTA.

Simona Halep a avut două meciuri maraton până la confruntarea din turul III împotriva lui Venus Williams. În primul tur, Halep a învins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7, 6-4, 6-2, iar în al doilea tur, campioana noastră a învins-o pe Sofia Kenin, 6-3, 6-7, 6-4.

“A fost extrem de greu să alerg după fiecare minge și să fiu acolo la fiecare punct. În setul secund m-am accidentat puțin, dar am luptat pentru că mi-am dorit să câștig și să vin să joc din nou în fața acestor fani minunați. Am simţit o durere la muşchii piciorului, din cauza oboselii. Nu cred că e ceva grav, dar o să văd mâine dimineaţă. M-am resimţit după meciul cu Kanepi din turul 1, nu am putut dormi toată noaptea. Azi, cu Kenin m-am simţit mai bine şi am putut juca”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sofia Kenin.

Dacă o va învinge pe Venus Williams, Simona Halep va evolua împotriva Serenei Williams, cea mai titrată jucătoare din circuitul WTA şi principala favorită la câştigarea turneului la casele de pariuri.