Sporturi

Simona Halep, cu zâmbetul pe buze după victoria cu Aryna Sabalenka: „Am nevoie de un meci de două seturi ?”

20.02.2020 | 21:41
Simona Halep cu zambetul pe buze dupa victoria cu Aryna Sabalenka Am nevoie de un meci de doua seturi
ADVERTISEMENT

Simona Halep a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a trecut, de fiecare dată în trei seturi, de Ons Jabeur și Aryna Sabalenka. La conferința de presă susținută după victoria din sferturi, cu zâmbetul pe buze, Simona a recunoscut că are nevoie de o partidă tranșată în minimum de seturi.

Simona Halep, în semifinale la Dubai

Simona Halep nu a avut deloc o misiune ușoară în optimi și sfeturi de la Dubai, unde a trecut de Ons Jabeur, 1-6, 6-2, 7-6 (7), și Aryna Sabalenka, 3-6, 6-2, 6-2, și o va întâlni pe Jennifer Brady în penultimul act, meci pe care speră să îl tranșeze în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Sper să reușesc în sfârșit să câștig în două seturi meciul viitor. Mă simt foarte bine, chiar dacă am stat mult pe teren și au fost două meciuri cu mare încărcătură. Sunt foarte bine din punct de vede emoțional.

E un lucru pozitiv și să ai astfel de meciuri, dificile. Sunt aici să dau totul pe teren și să câștig fiecare meci. Dar, da, am nevoie de un meci de două seturi (n.r. zâmbește)”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep recunoaște că rezultatele bune de la Dubai, turneu pe care l-a și câștigat în 2015, se datorează faptului că îi place să joace pe suprafața de joc, iar susținerea de care se bucură din partea publicului este un mare avantaj.

Îmi plac oamenii din Dubai, îmi place vremea de aici, chiar și suprafața de joc. Îmi place tot de aici. Mă simt foarte bine. E o conexiune cu acest loc”, recunoaște Halep.

ADVERTISEMENT

Avantajul lui Jennifer Brady înaintea semifinalei

Simona Halep recunoaște că Jennifer Brady are un avantaj înaintea meciului direct din semifinale, oferit de rezultatele obținute de americancă în această ediție a competiției de la Dubai, când a reușit să elimine trei sportive din top 20 WTA, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova și Garbine Muguruza.

Cu siguranță nivelul său de încredere este foarte ridicat, a căpătat-o în primele trei meciuri, a învins doar adversare dificile, jucătoare de top.

ADVERTISEMENT

Are un joc solid, lovitura de forehand a fost excelentă la acest turneu, și a reușit să își îmbunătățească și backhand-ul. Va fi foarte dificil, dar sper să îmi fac jocul și să câștig”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și Jennifer Brady vor juca vineri, nu mai devreme de ora 17:00. În cealaltă semifinală, Petra Martic o întâlnește pe Elena Rybakina.

ADVERTISEMENT