Simona Halep

SIMONA HALEP. Cum a luat cea mai GREA DECIZIE!

SIMONA HALEP. Românca se pregăteşte intens în aceste zile, la Poiana Braşov, pentru noul sezon. Jucătoarea vrea să fie în formă maximă în ianuarie, cînd va debuta la Shenzen, apoi va...
29.11.2014 | 00:05
SIMONA HALEP Cum a luat cea mai GREA DECIZIE

SIMONA HALEP. Românca se pregăteşte intens în aceste zile, la Poiana Braşov, pentru noul sezon. Jucătoarea vrea să fie în formă maximă în ianuarie, cînd va debuta la Shenzen, apoi va merge la Sydney, unde se va încălzi pentru Australian Open, aşa că nu va pierde prea mult timp în acest final de an.

SIMONA HALEP. Pe lîngă pregătirea fizică, sportiva şi-a anunţat şi staff-ul printr-un comunicat emis de Virginia Ruzici: “Vă aduc la cunoştinţă că echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Această este formată din: Virginia Ruzici – manager; Victor Ioniţă – antrenor; Theodor Cercel – preparator fizic. Începînd cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Hogstedt” 

hal-660x440

“Nu l-a luat pe Victor Ioniţă pentru a-şi îmbunătăţi o anumită lovitură”

SIMONA HALEP. Numirea lui Victor Ioniţă a fost una surprinzătoare pentru multă lume. Specialiştii în domeniu susţin că Ioniţă nu are experienţa necesară pentru a o antrena pe finalista de la Roland Garros şi pentru a o duce la nivelul următor, acela de a fi numărul 1 WTA. Contactat de FANATIK.RO, George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a vorbit despre staff-ul Simonei şi despre decizia numirii lui Ioniţă: Îl cunosc pe Victor şi pot spune că este un băiat serios şi profesionist. Fanii ar trebui să aibă răbdare cu el pentru că va face treabă bună. Este un sportiv foarte bun şi sînt sigur că se vor înţelege perfect. Cred că împreună vor reuşi să cîştige un Mare Şlem în 2015! Nu l-a luat pe Ioniţă pentru a-şi îmbunătăţi o anumită lovitură, Simona este o jucătoare completă, a spus Cosac.

sosire-halep-660x438

SIMONA HALEP. Şi totuşi, de ce a mers Halep pe mîna lui Ioniţă? “Principalul motiv pentru care l-a ales pe Victor este comunicarea. Simona avea nevoie de cineva care să o înţeleagă, care să fie lîngă ea 11 luni pe an. Asta i-a lipsit cel mai mult sezonul trecut. Nu putea comunica deloc cu Fissette. Nu poate spune nimeni că nu era un antrenor bun, dar cu siguranţă Simona nu se simţea foarte confortabil. Mai mult, pentru experienţă, l-a adus şi pe Thomas Hogstedt, care o va ajuta foarte mult, deci nu contează că Ioniţă e tînăr. Mai are şi avantajul că se pot antrena împreună, deci e o decizie foarte bună”, a spus preşedintele FRT, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

“Virginia Ruzici a sfătuit-o să aleagă”

SIMONA HALEP. Cosac a dezvăluit şi cine a fost persoana care a stat în umbra deciziilor luate de Simona Halep. “Marele noroc al Simonei este că o are pe Virginia Ruzici în staff. Are o experienţă foarte mare, de peste 30 de ani, aşa că a ştiut de ce i-a ales. Sînt sigur că Virginia Ruzici a sfătuit-o să îi aleagă pe amîndoi”, a încheiat George Cosac pentru FANATIK.RO.

SIMONA HALEP. Românca va începe anul 2015 în forţă, anunţîndu-şi prezenţa la Sydney, la Shenzen şi la Australian Open.

Tags: