News

SIMONA HALEP. EXCLUSIV / Cum i-a adus Olăroiu TITLUL de la Dubai

SIMONA HALEP. Campioana noastră a decolat astăzi către Roma, acolo unde săptămîna viitoare va juca în ultimul turneu de înainte de Roland Garros. În ciuda eliminării din primul tur de la...
08.05.2015 | 00:02
SIMONA HALEP EXCLUSIV  Cum ia adus Olaroiu TITLUL de la Dubai

SIMONA HALEP. Campioana noastră a decolat astăzi către Roma, acolo unde săptămîna viitoare va juca în ultimul turneu de înainte de Roland Garros. În ciuda eliminării din primul tur de la Madrid, Simona a avut un început bun de an, reuşind să se impună în turneele de la Shenzen, Dubai şi Indian Wells.

Performanţa din turneul din Emirate e cu atît mai lăudabilă, cu cît, Simona Halep a jucat accidentată, fiind la un pas de forfeit! Atunci, campioana noastră  a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova. 

SIMONA HALEP. Detalii neştiute au ieşit la iveală zilele trecute cînd fostul fizioterapeut al Simonei, Carlos Miguel Sales a vorbit despre accidentarea româncei de la Dubai şi cum a ajutat-o clubul antrenat de Cosmin Olăroiu pe Halep:

“Simona s-a accidentat la turneul de la Dubai şi cum medicii WTA nu-şi dădeau seama care este problema au cerut ajutorul departamentului medical de la clubul de fotbal Al Ahli, format din portughezi. Recuperarea sportivei a fost un succes şi preparatorul ei fizic le-a cerut medicilor să-i recomande un fizioterapeut pentru a o însoţi în turneele americane. Aceştia m-au recomandat pe mine”, a declarat Sales (28 de ani) pentru portughezii de la Record.

Olăroiu i-a sărit în ajutor 

SIMONA HALEP. Cosmin Olăroiu este antrenorul campioanei en-titre din Emiratele Arabe Unite, Al Ahli Dubai. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, atunci cînd a aflat de problemele pe care le are Simona Halep, antrenorul român a decis să îi dea o mînă de ajutor, mai ales că echipa de fotbal pe care o conduce are un staff medical profesionist, format din doctori şi kinetoterapeuţi portughezi.

SIMONA HALEP. Sursele din staff-ul româncei au vorbit pentru FANATIK.RO despre ajutorul dat de Oli: “Cosmin Olăroiu a aflat de accidentarea Simonei, care avea dureri groaznice la coaste în timpul turneului de la Dubai şi i-a spus că la echipa de fotbal are un staff medical format din specialişti, care o pot ajuta. Supărarea Simonei era cu atît mai mare cu cît medicii WTA ridicau din umeri, iar ea abia se putea ţine pe picioare de durere! Din fericire, tratamentul a funcţionat şi Simona Halep a scăpat de dureri după cîteva şedinţe intensive de recuperare cu stafful lui Olăroiu. A continuat turneul şi a cîştigat”, au dezvăluit surse apropiate Simonei.

Simona Halep s-a declarat încîntată de rezultatele tratamentului şi a decis să ceară medicului care a tratat-o un fizioterapeut pentru următoarele turnee: “Simona a fost foarte receptivă şi asta a ajutat-o. A fost încîntată de medicul care a tratat-o şi l-a rugat să îi recomande un fizioterapeut şi acesta i l-a sugerat pe Sales. Halep a dat autografe tuturor jucătorilor de la Al Ahli şi i-a promis doctorului că oricînd vrea să vină la un turneu de Mare Şlem, are biletele asigurate”, au dezvăluit sursele pentru FANATIK.RO. 

SIMONA HALEP. Românca a cîştigat turneul de la Dubai în finalul lunii februarie şi doar 3 săptămîni mai tîrziu, Simona Halep reuşea să cîştige cel mai important turneu din carieră: Indian Wells.

Are mai multă linişte în străinătate

Medicul portughez, Carlos Miguel Sales, a declarat pentru Record că Simona Halep are peste tot fani şi că s-a obişnuit deja cu celebritatea: “În SUA părea că joacă acasă. Doar români vedeai peste tot. Era mereu abordată pe străzi când se plimba. Am întrebat-o dacă nu o deranjează, dar a spus că nu are nicio problemă, pentru că este mai bine ca acasă. În România chiar şi la restaurante se fac cozi pentru a i se cere un autograf”, a afirmat Sales.

SIMONA HALEP. În urmă cu cîteva săptămîni, campioana noastră a recunoscut că era dificil anul trecut să gestioneze celebritatea de care se bucură, însă că acum s-a obişnuit şi e mult mai dezinvoltă în faţa camerelor de luat vederi.

Controversa

Simona Halep s-a confruntat în ultimul an cu mai multe accidentări. Românca s-a retras de la mai multe turnee importante anul trecut din cauza durerilor sau a oboselii. Dintre turneele Premier Mandatory, Halep a decis anul trecut să nu participe la Miami sau Toronto şi s-a retras în primele tururi de la turneele de la Dubai, Stuttgart, Roma sau S’Hertogenbosch.

SIMONA HALEP. În acest an, singurele probleme medicale pe care le-a avut Simona Halep au fost în timpul turneului din Dubai. Următorul turneul la care va participa campioana noastră va fi cel de la Roma, care începe pe 11 mai.