Simona Halep

Simona Halep, cum nu ai văzut-o niciodată! Super pictorial

28.04.2018 | 10:57
Simona Halep cum nu ai vazuto niciodata Super pictorial

Simona Halep a surprins pe toată lumea cu un pictorial incendiar pe care l-a realizat recent pentru o revistă de modă. În imagini, sportiva e complet schimbată.

Simona Halep a realizat un pictorial incendiar pentru revista Elle România. La şedinţa foto pentru revista ce a apărut pe piaţă pentru luna mai, sportiva a îmbrăcat ţinute spectaculoase şi a pozat în ipostaze foarte decente.

Sportiva din Constanţa a vorbit, în interviul pe care l-a acordat revistei, despre cât de ruşinoasă era în copilărie. “Nu prea am episoade din copilărie care nu sunt legate de tenis, pentru că toată a fost pe teren, în turnee. Nu mai ştiu exact ce vârstă aveam (8-10 ani), mergeam la turnee şi îmi era ruşine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor şi într-un colţ mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid”, a declarat Simona Halep pentru Elle.

Simona Halep: “Nu mai sunt un copil”

În numărul din mai al revistei Elle se regăseşte întregul pictorial incendiar pe care l-a realizat Simona Halep, dar şi mai multe informaţii despre ea, tenis, copilărie şi ce a învăţat de-a lungul anilor. “Mă maturizez şi eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani şi am trecut prin multe în toţi aceşti ani. Mă simt pregătită pentru viaţă. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Toţi ne schimbăm odată cu trecerea anilor. Nu am cum să rămân la fel ca acum câţiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăţ. Mereu am ştiut ce vreau să spun, am ştiut ce vreau în viaţă, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai uşor şi încerc să fiu şi mai bine. Până la urmă, sensul vieţii este să vezi cât de bun poţi fi la toate capitolele”, mai spune Simona Halep în interviul acordat revistei Elle.