Sport

Simona Halep – Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6. Simona este eliminată în turul 2 la Montreal, după un meci dramatic de 3 ore. Salvase 4 mingi de meci! Video

FANATIK.RO vă oferă detalii despre jocul Simona Halep - Danielle Collins, pierdut de jucătoarea din România, scor 6-2, 4-6, 4-6.
12.08.2021 | 02:00
Simona Halep  Danielle Collins 62 46 46 Simona este eliminata in turul 2 la Montreal dupa un meci dramatic de 3 ore Salvase 4 mingi de meci Video
ADVERTISEMENT
11-08-2021
23:16

Simona Halep - Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6, în turul 2 la Montreal

FINAL. Simona Halep – Danielle Collins 6-2, 4-6, 4-6.

Simona Halep a fost eliminată în turul 2 la National Bank Open, Montreal, după 6-2, 4-6, 4-6 cu Danielle Rose Collins. La revenirea în circuit după trei luni de pauză, Simona a jucat bine şi a luptat pe parcursul a trei ore de joc. 

A cedat pe final, după ce salvase patru mingi de meci şi a avut oportunităţi de a egala la cinci în decisiv. Collins a acuzat probleme medicale pe final, iar după meci a izbucnit în lacrimi la interviu. O va înfrunta pe Jessica Pegula în turul 3.

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Cincinnati, programat săptămâna viitoare. 

4-6. Danielle Collins fructifică a cincea minge de meci.

4-5. Collins își face serviciul la zero, Simona servește sub presiune.

4-4. Halep închide game-ul cu un as.

3-4. Collins își face serviciul.

3-3. Collins a stat foarte mult la vestiar, peste timpul alocat pentru pauza medicală. Apoi revine și face break. Simona Halep, scoasă din ritm.

3-2. Break Halep, Collins cere intervenția fizioterapeutului.

2-2. Rebreak Collins.

2-1. Simona face primul break din decisiv.

1-1. Simona salvează mingi de break și își face serviciul.

0-1. Simona a ratat  o minge de break în startul decisivului.


4-6. Simona este din nou trădată de serviciu și pierde setul doi.

4-5. Ajutată de fileu, Simona face un nou break. Are nevoie de ajutor și de la propriul serviciu pentru a trimite setul în prelungiri.

3-5. Simona își pierde din nou serviciul.

3-4. Simona Halep, din nou rebreak!

2-4. Halep servește moale, un nou break pentru Collins.

2-3. Collins câștigă acest game lung pe serviciu.

2-2. Deși are unele probleme la serviciu în acest set 2, Simona revine de la 0-40 în game. Ajutată și de erorile comise de Collins.

1-2. Rebreak reușit de Halep!

0-2. Collins face primul ei break, după un game lung.

0-1. Collins își face serviciul.


6-2. Game, set Halep!

5-2. Game lung, încheiat cu un nou break pentru Halep.

4-2. Collins greșește mult, Halep se distanțează.

3-2. Simona fructifică a cincea minge de break din game, a șaptea în total.

2-2. Game alb pentru Halep.

1-2. Două mingi de break salvate de Collins.

1-1. Simona salvează minge de break.

0-1. Collins își face serviciul în startul partidei.

Meciul Simona Halep – Danielle Collins are loc în noaptea de miercuri spre joi, 12 august, în jurul orei 02:00, ora României, în cadrul turului 2 al turneului WTA Montreal, un turneu de categorie WTA 1000, dotat cu premii în valoare de aproape 1,9 milioane dolari.

Meciul Simona Halep – Danielle Collins obligă fanii la noapte albă

Confruntarea Simona Halep – Danielle Collins se va disputa joi, 12 august, în jurul orei 02:00 a României, pe terenul central de la Montreal. Întâlnirea contează pentru turul 2 al competiţiei cunoscută de ani de zile sub denumirea de Rogers Cup. Dar care din acest an devine National Bank Open.

ADVERTISEMENT

Accesul spectatorilor va fi permis în procent de 50 la sută din capacitatea tribunelor numai pentru persoane vaccinate sau care prezintă testul PCR negativ pe o perioadă de 72 de ore. Turneul revine în actualitate, după ce în 2020 organizatorii au decis anularea lui odată cu izbucnirea pandemiei.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Danielle Collins

Partida Simona Halep – Danielle Collins va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane din România în jur de ora 02:00 pe canalele Digi Sport 2 şi Digi Sport 4. Mai puteţi urmări şi dacă veţi alege să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Este primul joc al Simonei de la 12 mai 2021 încoace.

ADVERTISEMENT

La Montreal temperaturile sunt destul de ridicate, în jur de 30-31 grade, însă vremea este extrem de instabilă şi meteorologii au anunţat că sunt şanse serioase să plouă în mai multe reprize de-a lungul zilei, ameninţând astfel ăi buna desfăşurare a competiţiei.

Ultimul meci al Simonei Halep a fost pe 12 mai, la Roma

Simona Halep revine pe teren după exact trei luni de la ultima ei apariţie, care a avut loc pe 12 mai, la Roma, în 16-imi de finală. Atunci avea 1-o la seturi cu Angelique Kerber şi la scorul de 3-3 în setul doi a abandonat din cauza problemelor medical. De atunci a lipsit 90 de zile.

ADVERTISEMENT

Danielle Collins este în mare formă şi la acest moment reprezintă un obstacol foarte serios pentru Simona Halep. Mai ales că românca nu poate avea ritm de competiţie, iar prezenţa ei la Montreal are ca scop în primul rând reacomodarea la cel mai înalt nivel.

Collins a câştigat o finală în faţa Gabrielei Ruse la Palermo

Americanca a urcat până pe locul 28 în lume, cea mai bună poziţie a ei, după ce a reuşit să câştige două turnee de 250 de puncte, Palermo şi San Jose. La Palermo a învins-o în finală pe Gabriela Ruse, cea care reuşise să o întreacă cu câteva zile mai înainte la Hamburg, unde a şi câştigat trofeul.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Danielle Collins nu s-au mai întâlnit decât o dată până acum, în 2014, la US Open. A fost o victorie dificilă pentru româncă, la acea vreme pe val, cu scorul de 2-1. Jocul lui Collins este unul tipic stilului american, cu servicii puternice, lovituri de mare forţă, căutând mereu punctul câştigător, fără a accepta schimburile prelungite de mingi.

Simona a ieşit din TOP 10 după 373 de săptămâni

Simona a pierdut după 373 de săptămâni locul în TOP 10 ca urmare a faptului că nu a putut fi prezentă la două dintre marile turnee de Grand Slam, la care are câte o victorie, Roland Garros şi Wimbledon. Va fi greu ca să poată recupera distanţa şi să revină între primele jucătoare ale lumii.

De altfel şi bookmakerii au analizat cu atenţie acest meci şi au ajuns la concluzia deloc nefirească de a considera favorită, cu o cotă de 1,80, pe Danielle Collins, în timp ce Halep a primit 2,10. Dacă va lua doar un set în acest meci cota lui Halep va fi de 1,40, dar evident că românca va intra pe teren cu dorinţa de a câştiga. Totul e să o şi poată face.

 

ADVERTISEMENT