Sport

Simona Halep – Danielle Collins 6-7, 3-6 în turul 2 la WTA Roma. Simo, eliminată după un meci slab! Video

FANATIK vă oferă amănunte despre meciul Simona Halep - Danielle Collins, care are loc miercuri, 11 mai, după ora 21:30, în turul 2 al Mastersului de la Roma.
11.05.2022 | 23:50
Simona Halep  Danielle Collins 67 36 in turul 2 la WTA Roma Simo eliminata dupa un meci slab Video
Simona Halep are parte de un adversar de top în turul secund al turneului WTA de la Roma. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
11-05-2022
19:02

Simona Halep - Danielle Collins 6-7(1), 3-6

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

6-7(1), 3-6: Danielle Collins face rebreak-ul şi câştigă meciul, după ce Simona Halep dăduse semne de revenire.

6-7(1), 3-5: Halep face break-ul şi rămâne în joc.

6-7(1), 2-5: Halep câştigă game-ul, dar Collins va servi pentru câştigarea meciului.

6-7(1), 1-5: Collins salvează o minge de break şi Halep va servi ca să rămână în meci.

6-7(1), 1-4: Halep întrerupe seria lui Collins şi câştigă primul game în setul al doilea.

6-7(1), 0-4: Collins nu-i dă nicio şansă Simonei Halep şi câştigă un nou game.

6-7(1), 0-3: Collins se desprinde în setul secund şi Halep are şanse minime să revină.

6-7(1), 0-2: Collins controlează startul setului al doilea şi Halep pare că nu se regăseşte deloc.

6-7(1), 0-1: Halep începe slab şi setul al doilea, iar Collins face break-ul.


6-7(1): Danielle Collins domină în tie-break, pe care îl câştigă cu 7-1, şi ia primul set al meciului.

6-6: Danielle Collins obţine break-ul şi împinge primul set în tie-break.

6-5: Halep face break-ul, după un game foarte lung, şi va servi pentru câştigarea primului set.

5-5: Halep împinge meciul spre prelungiri după ce ia game-ul destul de uşor.

4-5: Collins câştigă game-ul, unul destul de lung, pe propriul serviciu.

4-4: Halep câştigă un game în care a avut mari emoţii la 15-0. După ce a returnat o minge, românca a alunecat şi a făcut o mişcare nenaturală cu glezna piciorului drept.

3-4: Halep face un rebreak rapid şi primul set al meciului este unul extrem de echilibrat. În timpul game-ului, Collins s-a plâns arbitrului că un spectator face zgomot intenţionat atunci când ea greşeşte.

2-4: Collins face break-ul după un nou game prelungit, cu ajutorul unui joc agresiv.

2-3: Collins salvează două mingi de break şi câştigă game-ul.

2-2: Halep egalează în urma unui game lung, în care a salvat o minge de break.

1-2: Halep face rebreak-ul şi nu o lasă pe Collins să se distanţeze. Americanca a salvat trei mingi de break şi la un moment dat a servit pentru 0-3.

0-2: Collins face break-ul după ce Halep a servit modest.

0-1: Collins a început bine game-ul pe propriul serviciu şi se distanţase la 40-0, însă Halep a reuşit să egaleze, dar fără să ia şi game-ul.

A început primul set al meciului Simona Halep – Danielle Collins.

11-05-2022
16:40

Meciul Simonei Halep va începe cu întârziere

Meciul Simona Halep – Danielle Collins va începe cu întârziere, după ora 21:30, fiind programat ultimul pe terenul “Pietrangeli”. Înaintea acestui joc are loc partida dintre Laslo Đere şi Stanislas Wawrinka, care a intrat în setul decisiv.

Meciul Simona Halep – Danielle Collins are loc miercuri, 11 mai, cu începere de la ora 20:00, în cadrul turului 2 al Mastersului de 1000 de puncte de la Roma. Simona are în faţă un adversar din Top 10, Collins ocupând la acest moment locul 9, în timp ce Halep se află pe locul 21.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Danielle Collins, în turul 2 la WTA Roma

Întâlnirea Simona Halep – Danielle Collins se dispută miercuri, 11 mai, de la ora 20:00, în turul 2 al Mastersului de la Roma, dotat cu premii în valoare de 6,5 milioane de dolari. Meciul va avea loc tot pe terenul Nicola Pietrangelli, unde Halep a jucat prima partidă, cu franţuzoaica Alize Cornet.

ADVERTISEMENT

La primul meci Simona Halep a a avut o susţinere importantă în tribune, unde s-au aflat numeroşi compatrioţi şi scenariul se va respecta cu siguranţă şi acum. Simona a declarat că iubeşte Roma şi turneul de la Foro Italico, unde a fost câştigătoare în 2020, imediat după ieşirea din pandemie.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Danielle Collins

Partida Simona Halep – Danielle Collins se joacă miercuri, 11 mai, de la ora 20:00, în turul 2 al Mastersului de la Roma, ultima competiţie majoră pe zgură înainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros şi este transmisă în direct şi în exclusivitate doar pe postul Digi Sport 2.

ADVERTISEMENT

Vremea la Roma miercuri, 11 mai, se anunţă foarte călduroasă, în jur de 27-28 grade, fără pic de pericol de ploaie, cu un grad de umiditate excepţional, 50 la sută, ceea ce permite sportivelor să aibă o reacţie perfectă a organismului la efort.

Simona a început în forţă Mastersul de la Roma

Simona Halep a reuşit să o învingă în primul meci al Mastersului din capitala Italiei pe Alize Cornet, succes clar, în două seturi, pe Alize Cornet, în faţa căreia avea un scor net defavorabil: 1-4. Halep vine după o evoluţie acceptabilă la Madrid, unde s-a oprit în sferturi, eliminată de câştigătoarea turneului, tunisianca Ons Jabeur.

ADVERTISEMENT

Noul ei antrenor, francezul Patrick Mouratoglou, este foarte optimist în privinţa posibilităţii ca Simona Halep să revină curând în top 10 şi să joace un rol important în Grand-Slam-ul de la Roland Garros. El a declarat că momentan cel mai important pentru Simona este să crească de la meci la meci calitatea jocului, în special nivelul de agresivitate, care să îi permită să dicteze ea ritmul partidei.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Danielle Collins

Simona Halep ocupă locul 21 iar americanca locul 9, dar în viziunea caselor de pariuri marea favorită a meciului este românca. 1,30 este cota pentru victoria lui Halep, faţă de 3,50 pentru Danielle Collins. Un set smuls de americancă are cotă excelentă, 1,95.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Danielle Collins s-au întâlnit până acum în două rânduri. Scorul general este 1-1, cu victorie Halep în 2014 la US Open şi succes Collins la Montreal anul trecut. Printre ultimele performanţe ale americancei notăm o victorie cu 2-0 în faţa lui Ons Jabeur, cea care a câştigat Mastersul de la Madrid şi a trecut de Halep în sferturi fără probleme.

ADVERTISEMENT