Fotbal international

SUPER-victorie pentru SUPER-SIMO! După primul set alb, a salvat în cel secund 4 mingi de set şi a făcut 4 game-uri la rînd! Cine o aşteaptă în OPTIMI

Victorie cu 6-0, 7-5 în faţa Dariei Kasatkina! Simona Halep merge mai departe, în optimile de finală, unde o va întâlni pe Carla Suarez Navarro, cea care a eliminat-o în turul 2 pe Sorana...
03.06.2017 | 15:50
SUPERvictorie pentru SUPERSIMO Dupa primul set alb a salvat in cel secund 4 mingi de set si a facut 4 gameuri la rind Cine o asteapta in OPTIMI
ADVERTISEMENT

Victorie cu 6-0, 7-5 în faţa Dariei Kasatkina! Simona Halep merge mai departe, în optimile de finală, unde o va întâlni pe Carla Suarez Navarro, cea care a eliminat-o în turul 2 pe Sorana Cârstea.

scor

Fantastic! Kasatkina a revenit de la 3-1 la 5-3, acum Halep a făcut trei game-uri la rând, după un break fără speranţe pentru rusoaică! Halep conduce cu 6-5 şi va servi pentru câştigarea meciului!

Cel mai dramatic game din meci! Kasatkina a avut PATRU MINGI DE SET, dar Halep a rezistat şi a egalat la game-uri, 5-5!

ADVERTISEMENT

După ce a salvat o minge de set a rusoaicei, Halep izbuteşte re-break-ul şi reduce diferenţa la 5-4, urmând la serviciu

Lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru Halep, care pierde pe serviciul ei şi scorul este 5-3 pentru Kasatkina!

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată în acest meci rusoaica a preluat conducerea, scor 4-3

Kasatkina izbuteşte primul ei break din acest meci. Jocul este mult mai echilibrat, scorul o reflectă: 3-3

Avantajul break-ului se menţine în favoarea Simonei, care conduce cu 3-2

Meciul reintră pe făgaşul primului set. Halep profită de două duble greşeli la serviciu ale adversarei şi face break. Are 2-1!

ADVERTISEMENT

Simona Halep serveşte în continuare foarte bine şi egalează scorul la 1-1

Setul al doilea aduce şi primul game în acest meci pentru Daria Kasatkina, care îşi valorifică, în premieră, serviciul. Are 1-0

Lecţie de tenis oferită de Simona Halep, care câştigă cu 6-0 primul set!

Kasatkina nu mai ştie ce să facă şi pierde pentru a treia oară pe serviciul ei, de această dată la 0!

ADVERTISEMENT

Halep este peste tot şi face game după game. Are acum 4-0!

Simona mai reuşeşte un break şi conduce cu scorul de 3-0!

tabela

Deşi Kasatkina a dat o replică bună, Halep a reuşit să îşi câştige servicul şi are acum 2-0!

Simona incepe foarte bine, cu un break pe serviciul rusoaicei.

A început partida dintre Simona Halep şi Daria Kasatkina, contând pentru turul al III-lea. Ion Tiriac se află în loja VIP la acest meci.

tir

Cele două jucătoare au început încălzirea. În foarte scurt timp va începe meciul.

war

LIVE VIDEO Simona Halep – Daria Kasatkina

Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Update 3 iunie, ora 14:10 / Marin Cilic l/a spulberat în trei seturi pe Feliciano Lopez. Urmează meciul Simonei Halep.

Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Update 3 iunie, ora 13:15 / Simona Halep va juca după ce se va încheia partida din turneul masculin, dintre croatul Marin Cilic şi spaniolul Feliciano Lopez. Vremea este noroasă, cu şanse de ploaie, dar posibil de ploaie slabă, aşa cum a fost şi vineri, când partidele nu au fost oprite. În principiu, dacă lucrurile merg ca în primele două seturi, adjudecate de Cilic, partida ar urma să se încheie curând, în trei seturi, cu victoria croatului. După care va intra în foc Simona Halep.

Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Update 3 iunie, ora 00:00 / Simona Halep joacă, astăzi, pentru un loc în optimile de finală de la Roland Garros. Adversarul este unul foarte periculos, cu toate că datele problemei par a fi clar, în favoarea Simonei.

Rusoaica Daria Kasatkina, una din revelaţiile din ultima perioadă din circuitul WTA, va fi de partea cealaltă a fileului şi a ajuns în turu 3 având aceleaşi probleme cu glezna ca şi sportiva noastră. Trebuie să o alerg pe tot terenul, că are probleme cu glezna ca şi mine”, spunea, amuzată, Halep înaintea meciului, care este doar al doilea joc direct între cele două, după cel de la Miami.

Totuşi, Simona are un mare avantaj faţă de Kasatkina, şi anume că rusoaica de doar 20 de ani bifează mâine a patra partidă în numai 3 zile şi asta pentru că micuţa oponentă de astăzi a ales să joace şi la dublu la Paris. “Ieri m-am resimţit, sper să fiu bine”, dezvăluia Kasatkina, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO, cu 24 de ore înainte de meciul de azi.

Partida ar trebui să aibă loc de la ora 14:30, după meciul Cilic-Lopez, de pe tabloul masculin, pe aceeaşi arenă pe care Simo a reuşit cele două victorii de până acum la French Open: “Suzanne Lenglen”.

Ieri însă, pentru prima oară la actuala ediţie, a plouat. Totuşi, nu a fost suspendat niciun meci, chiar dacă a plouat dens în anumite momente, în rest fiind doar picături răzleţe.

Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Se anunţă ploaie la ora meciului 🙁

Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Din păcate, prognoza meteo pe astăzi în zona Auteuil, acolo unde se află complexul Roland Garros, anunţă ploi dense începând cu ora 10, până spre după-amiază, în jurul orei 17. Rămâne de văzut dacă meciul româncei va fi afectat sau nu de ploaie.

1111

Cert este că Simona a obţinut aprobarea organizatorilor să facă un warm-up dimineaţă, în jur de ora 10:20, chiar pe arena “Suzanne Lenglen”, pentru circa jumătate de oră, chiar înainte de meciul de băieţi. După care, sperăm că numărul 4 mondial va putea să joace şi să-şi impună jocul în faţa Kasatkinei, indiferent de condiţiile meteo, pentru o calificare în optimi!

FANATIK.RO vă va ţine la curent, pas cu pas, cu antrenamentul Simonei Halep şi cu deciziile pe care le vor lua organizatorii, în funcţie de starea vremii.


Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. UPDATE, ora 19:30 / Simona Halep va juca sâmbătă împotriva Dariei Kasatkina de la ora 14:30, ora României, tot pe arena “Suzanne Lenglen”, unde a disputat şi primele două partide din această ediţie de Roland Garros.

UPDATE, ora 15:50 / Simona Halep a încheiat antrenamentul pe terenul 4 de la Roland Garros după 50 de minute. Campioana noastră joacă sâmbătă în turul 3 cu Daria Kasatkina, la o oră ce va fi stabilită ulterior de organizatori. 

final

UPDATE, ora 15:40 / A început să plouă la Roland Garros. Simona s-a antrenat pe ploaie timp de 10 minute. Se pare că va fi mai mult de o simplă ploaie, pentru că un tunet a cutremurat tot complexul de la Paris.

g

UPDATE, ora 15:22 / A început antrenamentul Simonei Halep de pe terenul 4 din complexul de la Roland Garros. Campioana noastră se antrenează sub privirile atente ale lui Darren Cahill, care îi dă destul de des sfaturi. La antrenament este prezentă şi Virginia Ruzici.

zzzzzzzzzz

bb

Din păcate, ploaia ar putea să îşi facă apariţia la Roland Garros în scurt timp. Nori negri sunt deasupra terenurilor din capitala Franţei.

1111

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA ANTRENAMENT 


Simona Halep-Daria Kasatkina LIVE VIDEO turul 3 Roland Garros 2017. Simona Halep va evolua în turul trei de la Roland Garros împotriva rusoaicei Daria Kasatkina. Meciul va avea loc sâmbătă, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori. Dar Simona Halep nu are pauză şi se va antrena vineri în complexul de la Roland Garros.

Antrenamentul Simonei Halep va începe vineri, în jurul orei 15:00 pe terenul 4 de la Roland Garros. Este prima şedinţă de pregătire după victoria din turul doi cu Tajana Maria, 6-4, 6-3.

Vineri, doar Raluca Olaru are meci la Roland Garros dintre toţi românii rămaşi în competiţie. Dublul Olaru /Savchuk joacă împotriva perechii Babos / Hlavackova, în jurul orei 16:30.

ADVERTISEMENT