Simona Halep

Simona Halep, decizie bună că s-a retras de la WTA Palermo! Spaniolii anunţă un potenţial dezastru: “Pericol de infectare”

31.07.2020 | 20:00
Simona Halep decizie buna ca sa retras de la WTA Palermo Spaniolii anunta un potential dezastru Pericol de infectare
ADVERTISEMENT

Simona Halep a renunțat să participe la WTA Palermo, deși ințial își anunțase prezența, iar presa din Spania o laudă pentru alegerea făcută.

Campioana de la Wimbledon a pus sănătatea pe primul loc și crede că cel mai bine e să fie precaută în astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Simona Halep consideră că este un risc foarte mare pentru jucătoarele de tenis să participe la evenimente și să fie înconjurate de mulți fani.

Simona Halep, decizi bună că s-a retras de la WTA Palermo

Presa din Spania o laudă pe Simona Halep pentru că a refuzat să participe la WTA Palermo: Sportivele conviețuiesc cu turiști fără măști. Hotelul oficial al evenimentului nu e rezervat exclusiv jucătoarelor. Ele se amestecă în locație cu populația venită în vacanță.

ADVERTISEMENT

Neavând obligația de a purta măști, mulți turiști nu o fac. Zonele comune sunt astfel riscante și există pericolul de contagiere chiar la micul dejun.

Jucătoarele sunt luate de la aeroport cu o mașină oficială, cu plexiglas care protejează locurile din spate. Li se dă o pungă cu dezinfectat și termometru”.

ADVERTISEMENT

„Când intră în hotel li se ia sânge pentru testul PCR. Nu pot ieși din cameră 24h, până nu primesc rezultatul negativ al testului de coronavirus.

Asta după ce au făcut testul și în țara din care au sosit. Alarma a fost dată joi, când o sportivă de dublu a apărut cu anticorpi la test. A ieșit totuși negativ și poate juca”, a mai notat Marca.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Simona Halep nu a vrut să participe la WTA Palermo

Simona Halep a explicat de ce nu a mai participat la WTA Palermo: „Având în vedere creşterea recentă a numărul cazurilor de Covid-19 în România şi anxietăţile mele referitoare la zborurile internaţionale, am luat decizia de a mă retrage de la Palermo.

Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute”.

ADVERTISEMENT