Simona Halep îşi închide cafeneaua din centrul Constanţei! Care este motivul

Irina Aldea   
in Simona Halep
20/03/2018, 16:22
Simona Halep îşi închide cafeneaua din centrul Constanţei! Care este motivul

Simona Halep îşi continuă investiţiile în zona imobiliară. Numărul unu în tenis vrea să se apropie de această poziţie şi în afaceri. Simona Halep continuă să investească banii câştigaţi din tenis în piaţa imobiliară din România. Cea mai bună tenismenă din lume va mai ridica un bloc in Mamaia Nord – Năvodari, proiect de care se ocupă fratele ei, Nicolae.

Simona deţine o cafenea în centrul oraşului Constanţa care poate fi recunoscută foarte uşor datorită iniţialelor numelui Simonei – SH, iar familia Halep intenţionează să o demoleze şi să înceapă lucrările pentru ridicarea unui hotel tip boutique, de cinci stele, susţine telekomsport.ro.

Simona Halep, tot mai interesată de afacerile de pe piaţa imobiliară

”Tatăl ei a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Aşa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor”, a precizat sursa telekomsport.ro. Investiţiile Simonei Halep pe piaţa imobiliară se apropie de 10 milioane euro. Anul trecut, ea a cumpărat un hotel de 4 stele din Poiana Braşov, pentru care ar fi plătit o sumă cuprinsă între 1,5 şi 2 milioane de euro.

Închide ×