News

SIMONA HALEP. Decizie de ULTIMĂ ORĂ: “Înseamnă mult pentru mine!”

SIMONA HALEP. Românca a luat decizia de a participa în premieră la turneul de la Birmingham, care va avea loc înainte de Wimbledon şi se va desfăşura între 15 şi 21. Organizatorii turneului...
10.04.2015 | 15:24
SIMONA HALEP. Decizie de ULTIMĂ ORĂ:
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Românca a luat decizia de a participa în premieră la turneul de la Birmingham, care va avea loc înainte de Wimbledon şi se va desfăşura între 15 şi 21. Organizatorii turneului sînt încîntaţi că au reuşit să o aducă pe româncă la acest turneu: 

“Sîntem încântaţi. Ea este o stea în ascensiune în sport şi una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Simona se va alătura unui grup de jucătoare bune, în care se află şi deţinătoarea titlului, Ana Ivanovici, şi abia aşteptăm să anunţăm şi prezenţa altor sportive în curând”, a declarat Patrick Hughesman.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. E o jucătoare care a obţinut rezultate foarte bune pe iarbă reuşind să ajungă anul trecut pînă în semifinale la Wimbledon: “Înseamnă mult pentru mine să joc la un turneu care a avut de-a lungul timpului atât de multe mari campioane. Îmi place cu adevărat să joc pe iarbă. Este o suprafaţă rapidă şi se potriveşte stilului meu de joc. Am avut un sezon fantastic pe iarbă anul trecut şi sper să am mai mult succes în 2015”, a declarat Halep.

SIMONA HALEP. Următorul turneu pentru campioana noastră e cel de la Stuttgart care va începe pe 20 aprilie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri