Simona Halep

Simona Halep, decizie importantă după ce a eliminat-o pe Barbora Strycova. “Caut un antrenor!”

09.03.2019 | 08:19
Simona Halep decizie importanta dupa ce a eliminato pe Barbora Strycova Caut un antrenor

Simona Halep a eliminat-o pe Barbora Strycova în turul 2 la Indian Wells 2019, scor 6-2, 6-4, iar sportiva noastră a luat o decizie importantă în legătură cu viitorul său. Fostul lider mondial a ajuns la concluzia că are nevoie de susținere și a anunțat că a început căutările pentru a găsi un nou antrenor.

Simona Halep a decis să caute un antrenor după ce a eliminat-o pe Barbora Strycova

“Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe listă. Este o nouă provocare, dar nu îmi este ușor, așa că voi lua o decizie”, a spus Simona Halep la Indian Wells.

După scurta colaborare cu Thierry Van Cleemput, antrenorul belgian care a sfătuit-o pe Simona Halep la Australian Open și care a mers alături de ea la turneul de la Doha și Dubai, fostul lider mondial își dorește să găsească un antrenor cu care să colaboreze la fel de bine cum o făcea cu Darren Cahill, austalianul de care s-a despărțit la finalul anului 2018.

Simona Halep se bucură după ce a obținut un punct la Indian Wells

Sascha Bajin, principalul favorit să colaboreze cu Simona Halep

Primul nume vehiculat pentru a colabora cu Simona Halep este cel al neamțului Sascha Bajin, cel care a lucrat cu Naomi Osaka și care a ajutat-o pe aceasta să câștige două titluri de Grand Slam. Liderul mondial a anunțat că renunță la antrenorul german la două săptămâni după ce a câștigat al doilea titlu consecutiv de Grand Slam și a urcat pe prima poziție în clasamentul WTA.

Chiar și fără să aibă parte de sfaturile unui antrenor, Simona Halep a reușit să se califice în turul 3 de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Barbara Strycova. În runda următoare, sportiva din România se va duela cu Kateryna Kozlova din Ucraina, aflată pe locul 114 în clasamentul WTA. Partida va avea loc în noaptea de duminică spre luni, la o oră ce nu a fost anunțată până în acest moment.

Tags: